Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Armastuse ja suhete osas on ees ootamas väga selge ja konkreetne periood. Illusioonid ja petlikud lootused saavad purustatud ning see aitab sul näha asju nende tõelises olemuses. Kui sind on vaevanud kahtlused või oled soovinud partneriga suhteid klaarida, siis nüüd on saabunud see aeg, mis toob lahenduse ja puhuma hakkavad uued tuuled. Hea aeg, kui soovid minevikku selja taha jätta, et alustada puhtalt lehelt.

Tööasjus oled sisenenud otsustavasse faasi, mis toob sinu ellu positiivseid muutusi. Rasked otsused ja probleemsed olukorrad jäävad minevikku ning saad liikuda suunas, mis sind nii karjääriredelil edasi viib, kui ka rohkem sisemist rahuldust pakub. Oled päris palju panustanud sellesse, et edukas olla ning tunnustust pälvida, nüüd on jõudnud kätte aeg, kus sinu pingutusi märgatakse ja vääriliselt hinnatakse.

Tervise küsimustes saad nautida harmoonilist perioodi, kus nii kehaline kui ka vaimne tugevus ja tasakaal on oma kõrgpunktis. Sulle annavad jõudu ja innustavad enda eest hoolt kandma eelkõige lähedased ja sõbrad. Ühised ettevõtmised ja koos veedetud aeg mõjuvad sulle paremini kui ükskõik mis vitamiinid või teraapiad.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Armastuse osas saabub sinu jaoks kuu, mis toob kaasa tõsiseid otsuseid ning oma soovide ja ootuste üle vaatamist ja vajaduse korral ka ümber hindamist. Pead olema valmis selleks, et minevikust pärit korralikult lõpetamata suhted või enda jaoks selgeks mõtlemata tunded võivad üles kerkida. Parim, mida teha saad, on nendega tegeleda, mitte neid ignoreerida.

Tööalaselt oled sel kuul väga praktiline ja jalad maas suhtumisega. Tänu heale intuitsioonile tunnetad hästi soodsate juhuste avanemist ning oskad neid väga tõhusalt enda kasuks tööle panna. Eksamid, läbirääkimised ja erinevad projektid, mille käima lükkamise ja töös hoidmisega seotud oled, laabuvad suurepäraselt ning toovad pikemas perspektiivis kaasa häid suhteid ja tulutoovaid ettepanekuid.

Tervis on täiesti sinu enda kätes. Panustades liikumisse ja tervislikesse eluviisidesse, suudad end viia suurepärasesse vormi. Samas, kui oled ise hoolimatu, siis on väga kegesti võimalik kogeda energiataseme langust. Soovituseks oleks anda endast parim, hoolida enda tervisest ja nautida heaolu, mida terve keha ning terve vaim sulle pakuvad.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Armastuse ja suhete osas pead olema valmis tormilisteks arenguteks ja muutusteks. Ära klammerdu mineviku külge, vaid ole avatud ja lase oma ellu uusi tundeid ja kogemusi. Kõik, mis esmapilgul tundub võõras ja harjumatu, ei ole tegelikult halb. Muutused toovad sinu jaoks kaasa uusi võimalusi, põnevaid seiklusi ja toredaid inimesi, kes pakuvad sulle head seltskonda, millest võib välja areneda ka midagi palju enamat kui esmapilgul arvata võiks.

Tööalaselt pead tegelema küsimustega, mis on seotud eelkõige edu, tunnustuse ja turvalisusega. Sinu kohustused võivad suureneda ning puutud kokku ka täiesti uute ülesannetega. Katsu mitte liigselt muretseda, sest selline olukord on siiski vaid ajutine. Leia enda jaoks positiivseid aspekte selles, et omandad kogemusi, mis võivad sulle tulevikus kasuks tulla.

Tervise osas pead sisse viima muutused. Kui oled kõvasti trenni teinud ja vaeva näinud, siis anna endale pisut puhkust. Märkad ka ise, et peale pisikest pausi on energiat ja teotahet hoopis rohkem. Kui sa aga pole veel talvisest unisest rütmist väljuda jõudnud, siis on preagu viimane aeg hakata enda eest hoolt kandma ning rohkem värskes õhus liikuma.

Jäär (21. märts — 20. aprill)

Armastuses on ees ootamas otsustav samm, mis juhatab sind harmoonilisema suhte juurde. On tõenäoline, et lõpetad oma otsingud ning alustad püsisuhet. Väga kasulikuks osutuvad mineviku suhetest pärinevad õppetunnid. Suudad ette tulevaid olukordi paremini mõista ja analüüsida. Oled väga kindel selles, mida soovid saavutada, kuhu suunas plaanid edasi liikuda ja mida oma partnerilt ootad. See lihtsustab suhtlemist ja üksteisemõistmist.

Tööasjades ootavad sind ees katsumused, mis panevad proovile moraalse tugevuse ja head kavatsused. Sulle võidakse pakkuda suurt kasumit toovaid projekte, kuid nende taust ei ole nii selge ja puhas kui võiks. Mõtle hoolega järgi, enne kui end seod millegi sellisega, mida hiljem kahetsema pead. Ole väga hoolikas lepingute ja kokkulepetega. Ära anna lubadusi, mida sa täita ei suuda.

Tervise eest pead sel kuul hästi hoolitsema. Vaata hästi realistliku ja kriitilise pilguga üle nii oma toidulaud, kui ka harjumused. Ära tegele enesepettusega, vaid võta end tõsiselt käsile. Keegi teine ei saa sinu eest asju ära teha, seega oled oma tervise eest ainus vastutaja.

Sõnn (21. aprill — 21. mai)

Armastuses on sind ees ootamas väga hea kuu. Õhus on tunda romantikat ja tunned ka ise, et suhete teema on sinu elus praegu väga tähtis või lausa esikohal. Kui oled veel vallaline, siis ole nüüd valmis uue ja sulle tõsiselt huvipakkuva inimesega tutvumiseks. On näha, et tõmme ja huvi on vastastikused ning saad nautida romantilistest tunnetest tulvil kevadet.

Töö alal on näha, et sinu ootused ja kavatsused täituvad. Kõik arengud on väga kiired ning sul tuleb hoida pea selge ja jalad maas, et kiirelt otsuseid langetada. Võid kogeda ootamatut edu ja tunnustust ning saada põneva pakkumise osaliseks.

Tervise osas tunned end pisut madalseisus olevat. Ootad kannatamatult soojemaid ja päikselisemaid päevi, mis tõstaksid nii sinu meeleolu, kui ka üldist enesetunnet. Kõige parem oleks sul mitte omaette hoida, vaid sõbrad kaasa haarata ning spontaanselt midagi lõbusat ja vaheldustpakkuvat teha.

Kaksikud (22. mai — 21. juuni)

Armastuses ja suhete osas on sinu jaoks praegu kõige olulisem kindlustunne ja selged piirid. Soovid liikuda kindla plaani järgi ja loodad, et kõik läheks sinu kavatsuste kohaselt. Kuna oled väga eesmärgile pühendunud, siis suudad ka saavutada seda, mida ette võtad. Ära unusta aga ka spontaansust ja avatust. Jäta endale pisut mänguruumi ja lase sellega oma ellu ka inimesi ja olukordi, mis ei ole eelnevalt ette planeeritud.

Tööalaselt tunned kergelt pettumust, kuna sinu eesmärgid ei täitunud täies mahus ning osad planeeritud tegevused lükkusid edasi. Ära keskendu liigselt sellele, mis ei läinud nii nagu soovisid. Võta seda kui õppetundi, tee omad järeldused ja liigu edasi kogenenumana.

Tervis üldiselt muret ei valmista, kuid tunned kiusatust liialdada kõigega, mis tervisele hea ei ole. See, et pisut siit-sealt järgi annad, ei tähenda, et peaksid kõigele käega lööma ning end käest ära laskma. Katsu hoida elu nautimine ja tervise eest hoolt kandmine tasakaalus.

Vähk (22. juuni — 23. juuli)

Armastuse ja suhete osas oled sel kuul väga avatud ja soovid kogeda palju uusi ja põnevaid, kuid samas kergeid ja mitte siduvaid seiklusi. Tahad oma ellu vaheldust, mängulisust ja spontaansust. Sul ei ole kindlat sihti ning pigem lased end kaasa haara sellest, mis parasjagu köitev tundub. Oled püsimatu ning naudid pidevalt muutuvat ümbrust ja uute inimeste seltskonda.

Tööalaselt on sind ootamas ühe perioodi lõpp. See on küll planeeritud ja teadlikult tekitatud, kuid toob senisesse rahulikku ellu siiski pisut segadust. Leiad enda jaoks täiesti uue orientatsiooni ja sind hakkavad köitma teemad, mis enne kauged ning võõrad tundusid.

Tervisele ei saa küll otseselt midagi ette heita, kuid tundub, et oled pigem sattunud seisakusse. Tee plaanid, mida saaksid oma elukorralduses muuta ja mida tervise osas paremini teha. Kindel plaan aitab sul end paremini õigel kursil hoida.

Lõvi (24. juuli — 23. — august)

Armastuses ootab sind rahulik periood, kus keskendud harmooniale, õnnele ja partneritevahelisele lähedusele. Otsuste langetamisel ja valikute tegemisel lähtud ainult oma sisehäälest. Tunnetad intuitiivselt, mida vajad selleks, et tunda end hästi ja armastatuna. Kui oled veel vallaline, siis saad nautida rahulikku kulgemist õige kaaslase suunas, kes jõuab sinuni väga loomulikult ja justkui saatuse poolt kantuna.

Tööasjus oled lasknud end rutiinist kaasa haarata. Klammerdud petliku turvalisuse külge ning suhtud kõigisse muutustesse ettevaatlikult ja eelarvamustega. Hea oleks, kui saaksid oma mõtteid ja tunded jagada. See laseks sul näha asju ka teise nurga alt ning muudaks uued olukorrad sinu jaoks vastuvõtavamaks.

Tervis on sel kuul väga hea. Oled täis elujõudu ja vitaalsust. Ammutad energiat loodusest, heast toidust ja rohkest liikumisest. Samuti vürtitavad su keha ja hinge sensuaalsed naudingud. Oled andnud end elu poolt pakutavate puhaste rõõmude meelevalda ning see mõjub sulle suurepäraselt.

Neitsi (24. august — 23. september)

Armastuses ootab sind muinasjutulise armumise kogemus. Esile kerkivad tundeid, mis on sinu jaoks juba mõnda aega unustuses olnud. Taaselustuvad mineviku meeldivad mälestused ja romantilised unistused täituvad. Kui oled eelnevalt lasknud käest mõne sinu jaoks olulise inimese, siis nüüd toob saatus ta taas sinu teele ning sul on uus võimalus.

Töö valdkond toob sinu jaoks kaasa uued ülesanded. Koos sellega avanevad ka soodsad võimalused end arendada ja oma võimed proovile panna. Õpipoisi rollis olemine võib olla esialgu uudne ja harjumatu kogemus, kuid peagi naudid kogu protsessi ja tunnetad ka selle positiivset mõju enda arengule.

Tervis on suurepärane hoolimata sellest, kas oled olnud tubli ja enda eest hästi hoolitsenud või selle teema täiesti kõrvale jätnud. See, et praegu kõik toimib, ei tähenda aga seda, et peaksid ka edaspidi sellesse teemasse süvenemist vältima.

Kaalud (24. september — 23. oktoober)

Armastuses ja suhete valdkonnas jõuab sinu jaoks lõpule oluline faas. See kogemus ei pruugi olla kerge, kuid on ometi vajalik selleks, et jõuaksid uuele tasandile ning jätaksid oma aja ära elanud suhted selja taha. On aeg edasi liikuda ja lasta oma ellu rohkem positiivsust ja romantikat. Ära jää seda ainult väljastpoolt ootama, vaid anna ka ise endast parim, et tekitada soodsaid võimalusi armastuse saabumiseks.

Tööelus on sind ootamas väga edukas periood. Tunned end töises atmosfääris nagu kala vees ja otsuste tegemiselt lased end juhatada oma eksimatul intuitsioonil. Praegune aeg ei ole soodne mitte niivõrd plaanide tegemiseks, kui reaalseks tegutsemiseks ja ka oma projektide ellu viimiseks.

Tervise osas peaksid sel kuul olema tähelepanelik. Esile võivad kerkida mõned vanad probleemid ja samuti võivad taas hakata endast märku andma vanad vigastused. Vajadusel käi ka arsti juures ära. Katsu juhinduda sellest, et kõike tuleb teha mõõdukalt ning endast hoolides.

Skorpion (24. oktoober — 22. november)

Armastus ja suhted pakuvad sulle sel kuul põhjust rõõmuks ja rahuloluks. Oled teinud eelnevalt tarku valikuid ning tunnetad väga kindlalt, mida sa tõeliseks õnneks vajad. Oled enda vastu aus ja see ei lase sul tavaliselt eksiteele sattuda. Kipud vahel aga oma sihi ka unustama ja õigelt teelt kõrvale kalduma. Katsu vältida kiusatusi, mis sind eksitada võivad.

Tööalaselt tuleb nüüd taas kord üle vaadata oma ülesanded ja eesmärgid. Enesekriitilisest tunnetusest lähdudes jõuad kindla otsuseni, mis on sinu jaoks parim suund, kuhu edasi liikuda. Vaatad avatud meelega ringi ka uute põnevate pakkumiste osas.

Tervis võib valmistada mõningat muret. Tegemist ei ole küll millegi tõsisega, kuid siiski paneb see sind pead murdma, mida oleks võinud teistmoodi teha või muuta, et edaspidi poleks põhjust arsti poole pöördumiseks.

Ambur (23. november — 21.detsember)

Armastuses on saabunud kuu, kus muretu käitumise asemele on saabunud turvalisusepüüdlused. Sinu kavatsused on head, kuid proovi rohkem oma partnerit ja elu usaldada. Muretsemine ja üle mõtlemine ei tee õnnelikuks ei sind ega ka mitte su kaaslast. See võib tekitada hoopis mõttetuid pingeid ja teineteisest eemaldumist.

Tööalaselt oled tugevalt motiveeritud ja iseteadlik. Suudad korda saata palju ning sinu poolt ette võetud projektid laabuvad üldiselt edukalt. Nõrk koht võib sinu jaoks olla kohatine ajataju puudumine, mistõttu võivad tekkida planeerimisvead ning mõni hea kavatsus võib jääda realiseerimata.

Tervis on sel kuul parem kui eelnevatel. Hakkad oma probleemidest vaikselt üle saama ning ka kevadväsimus ei kimbuta sind enam. Tunned, kuidas päike ja värskes õhus viibimine parandavad su meeleolu ja tervislikku seisundit.