***AMBUR

Nädala esimene pool soosib läbimurret sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis. Purjetad auahnes tuules ja tunned end igati võimekana. Paraku võib nädala teine pool tuua ajutise tagasilanguse. Võib ilmneda mingi takistus, mis võib olla reaalne sündmus või siis ainult sinu enda kahtlus või kõhklus, mis ei luba sul oma ambu lõpuni vinnastada. Suhetes mingi rühma või seltskonnaga võib nädala teine pool lisada pingeid ja erimeelsusi.

***KALJUKITS

Kasuta nädala esimest poolt selleks, et saavutada vajalik kiirus ja efektiivsus. Sest nädala teine pool, eriti nädalavahetus võib tuua ootamatu pidurduse või probleemide kuhjumise. Ka ei sobi nädala teine pool uute asjade alustamiseks, vaid ainult poolikute ettevõtmiste lõpetamiseks. Samuti võib alates kolmapäevast-neljapäevast tugevneda konkurents või siis mingit laadi võimuvõitlus. Ka su enda Ego hakkab endast rohkem märku andma.

***VEEVALAJA

Nädal on üsna keerulise ja vastuolulise mõjuga — ühelt poolt on näha palju avatud uksi ja uusi tekkivaid võimalusi, teiselt poolt mõjuvad mitmesugused piirangud ja takistused. Nädala esimene pool soosib muudatusi ja korrektiivide tegemist oma plaanidesse. Vigade parandust peaks olema lihtne teha. Nädala teine pool on risti vastupidise mõjuga — paljud ettevõtmised võivad takerduda ja võtta tavalisest rohkem aega. Intiimses sfääris esineb korraga nii iha kui ka rahuolematust.

***KALAD

Suhted on endiselt olulised, kuid sa hakkad neid juba objektiivsemalt ja selgemalt nägema. Võimalik, et selle nädala teises pooles saabub justkui kainenemine ehk väljatulemine sellest roosast udust, milles eelmine nädal hõljusid. Kui aga kandsid hoopis musti prille, siis nüüd kukuvad need eest ja sa hakkad maailma taas helgemates värvides nägema. Kuid positiivsel juhul võib nädala esimene pool olla partnerluse liinis vägagi nauditav.