***AMBUR

Nädal annab sulle võimaluse saada teada midagi uut ja huvitavat. Juhtub ehk midagi, mis avardab su silmaringi — olgu selleks siis reisil kogetu või raamatust loetu või filmist nähtu. Nüüd oleks kasulik viibida keskkonnas, kus sa varem pole olnud. Ideaalne aeg mingite õpingute või kursustega alustamiseks. Samas võid sotsiaalses-ühiskondlikus liinis teha midagi, mis su mainet ja imidžit kahjustab. Oluliste karjääriga seotud otsuste tegemine pole samuti soovitav

***KALJUKITS

Parim nädal muudatuste tegemiseks kõige laiemas mõttes — näed nüüd neid võimalusi, mida sa ehk tavaliselt ei märka. Oled suuteline loobuma oma liigsest konservatiivsusest ning vaatama asjadele-suhetele eksperimentaatori pilguga. Samuti võid nüüd kasu saada kellegi teise ressurssidest ja vahenditest. Kuid armuasjade vallas on sul siiski raske end lõdvaks lasta, mistõttu suhe võib kannatada liigse kainuse ja mõistuspärasuse tõttu.

***VEEVALAJA

Päikese ja Uraani trigoon toob esile sinu iseloomu positiivsed omadused — nagu originaalsus, leidlikkus, objektiivsus ja erapooletus. Ka on Veenuse asend selline, mis lubab romantilises plaanis loota põnevaid arenguid. Samas kipud sa ise selles liinis olema liiga mõistuspärane ja end sellega maha pidurdada. Ning rahalises-ärilises liinis ei tohiks langetada olulisi otsuseid, samuti tuleks hoiduda võlgu võtmisest ja laenu andmisest.

***KALAD

Merkuuri ja Neptuuni opositsioon võib sind muuta unistavaks ja hajameelseks. Samas võid olla äärmiselt loominguline ja näha asju uue ja originaalse nurga alt. Üsna hea nädal töö ja teenistusega seotud muudatuste tegemiseks — nii uuele tööle minemiseks kui ka oma vana töö loovamaks muutmiseks. Samuti sobib nädal kenasti selleks, et võtta midagi olulist ette oma tervise parandamiseks.