***AMBUR
Ideed ja mõtted, mis sulle nüüd pähe tulevad, on suures osas suunatud tulevikku. Sulle võib ka tunduda, et argipäev ehk siis praegune hetk, on igav, hall ja ilmetu. Mistõttu teed rõhutatult julgeid plaane tulevikuks. Võimalik, et sa ei usugi lõpuni oma unistuste realiseerumisse, kuid sulle pakub pinget suurejooneliste visioonidega mängida. Salamisi sa ju usud, et me kõik loome oma mõtetes homset reaalsust ja et mõte on kõige suurem jõud.

***KALJUKITS
Nädal võib kujuneda väga pingeliseks ja äkiliseks — eriti just sotsiaalses plaanis. Kui su tegemistes on olnud puudusi, siis nüüd pead olema valmis ägedaks kriitikaks. Ka pead olema valmis võimalikuks väliseks surveks ja mõjutuseks, mis võib näiteks lähtuda mõne su partneri või konkurendi poolt. Kindlasti pead olema valmis oma seisukohti ja positsioone kaitsma. Võimalik, et sind kistakse kellegi teise probleemidesse või satud mingil viisil kahe tule vahele.

***VEEVALAJA
Esmaspäevast kella 12.58-st kuni kolmapäevani kella 15.18-ni liigub Kuu Veevalaja märgis. See on hea aeg oma naiselike tujude ja soovide demonstreerimiseks. Samas võid paljus kergesti ka üle reageerida. Ettevaatust ka liikluses. Nädal tervikuna soosib igasugust rasket vaimset tööd, õppimist ja ümberõppimist. Ka reisi alustamine ja suhted välismaa ja välismaalastega võivad olla kasulikud. Neljapäeval-reedel ei tohiks langetada olulisi otsuseid.

***KALAD
Kolmapäevast kella 15.18-st kuni reedeni kella 19.01 liigub Kuu Kalades. Võid olla sellel ajal ülitundlik — pisarad on kerged tulema, samas oled võimeline tundma ka siirast ja lapselikku rõõmu. Neljapäeval ja reedel teeb Veenus poolkvadraadi Neptuuniga — oht näha seda, mida näha tahad. Uute suhete loomine ja lepingute sõlmimine ebasoovitav. Nädal tervikuna sobib millegi muutmiseks, uuendusteks ja vanade vigade paranduseks.