*** AMBUR
Päikese kvadraat Amburi valitseja Jupiteriga võib tekitada sinus meeleolu, mida saab kirjeldada tuntud lausega — mis on lubatud Jupiterile, pole lubatud härjale. Seega arvad, et juba ainuüksi sinu puudutus muudab kõik kullaks. Su ego on paisuvas faasis ja üritab endale imetlejaid leida.

Raha- ja äriasjad pinnalt võivad kergesti tekkida pinged. Suuremad ostud ning eriti võlad ja laenud tuleks võimaluse korral välistada.

*** KALJUKITS
Sinu vastas olevad jõud on tugevad — olgu selleks siis konkreetsed isikud või mingid muud energiad. Niisiis ole valmis selleks, et sinu rivaalid või konkurendid võtavad kasutusele oma raskerelvad. Kui oled aga puhkusel, võid lihtsalt sattuda olukordadesse, kus sinu ja kellegi vahel võib tekkida pingeline hetk. Ka võivad kõik üks-ühele suhted kaasa tuua ootamatusi või tavatuid sündmusi.

*** VEEVALAJA
Nädala pinged võivad sinu puhul välja lüüa eelkõige tööasjades. Võivad tekkida arusaamatused kolleegidega või saad tunda bossi kriitikat. Samas võid hoopis ise olla enda suhtes liiga kriitiline ning esitada endale liiga suuri nõudmisi. Seega võid ennast tagant sundida ja sellega ennast ära kurnata. Kindlasti peaksid jälgima vaimses ja füüsilise tegevuse tasakaalu. Nii loomade kui ka putukatega tasuks olla ettevaatlik.

*** KALAD
Paljuski on nädal sarnane eelmisele — siis mõjus Marsi-Neptuuni trigoon, sellel nädalal annab tooni Päikese ja Neptuuni trigoon. Seega oled jätkuvalt väga loomingulisel lainel ning naudid elu kergemaid ja mänglevamaid hetki. Kõige selle juures võivad aga Päikese ja Marsi pingeseisud Pluutoga panna sind arutult riskima. Su tahtmised ja soovid võivad olla jätkuvalt suured, samuti on sul raske taluda erinevaid kohustusi ja rutiini.