***AMBUR

Nädala alguses võivad paljud suhted ja kohtumised kaasa tuua mingeid kohustusi või nõudmisi, mis ei pruugi sulle meeldida. Nädala teises pooles, eriti aga nädalavahetusel võib suhete vallas põnevaid ja erutavaid momente ette tulla. Nädal tervikuna soosib vaimset tööd, õppimist, mingi uue teemaga tutvumist. Nädala sobib ka raskeks füüsiliseks matkaks või reisiks — samas on kerge oht traumadele.

***KALJUKITS

Veenuse ja Saturni opositsioon võib nädala esimeses pooles muuta sind kohmetuks ja kammitsetuks. Sul on raske end vabalt tunda ja eriti võõramas seltskonnas kontrollid iga oma sõna ja liigutust. Nädal tervikuna soosib muutuste tegemist, vanade vigade parandust, plaanide ja eesmärkide uuesti läbivaatamist ja korrigeerimist. Samas ei saa välistada, et sulle avaldatakse selles osas survet.

***VEEVALAJA

Nädala esimeses pooles oled veel Päikese-Uraani kvadraadi mõju all, mistõttu kehtib osaliselt kõik eelmise nädala kohta kirjutatu. Uus mõju nädalas on seotud kõikide üks-ühele suhetega, kus võid kogeda nii jõulist toetust ja abi, kui ka tugevat konkurentsi. Seega otsi ikka vajalikke liitlasi ja koostööpartnereid, ära provotseeri teisi enda vastu töötama. Nädala teine pool, eriti nädalavahetus võib tuua põneva kohtumise või tutvuse.

***KALAD

Nädala esimeses pooles peaksid peresuhetes püüdlema võimalikult suure avameelsuse ja usalduse poole. Kui elad üksi, võib sul tekkida soov sulguda koduseinte vahele ja mitte suhelda. Nädal tervikuna annab sulle võimaluse oma töödes oluline läbimurre saavutada. Sul on palju energiat selleks, et süveneda igasse detaili ja sellega tööd teha. Nädala lõpp võib ellu äratada mõne vana suhte.