Kaksikud

Kaksikud ei taha meelega draamat üles kütta. Küll aga tekib Kaksikute tähemärgist inimestel kiiresti igavus, mistõttu nad ajavad kergelt inimesi närvi, ja siis vaatavad mõnuga pealt, kuidas tüli muudkui suureneb ja suureneb. Nad teevad seda aga nii peenelt, et enamasti ei saa keegi aru, et Kaksikud on tüli põhjustajaks.

Vähk

Vähi tähtkujust inimesed ei suuda oma emotsioone kontrollida, niiet ühel hetkel võib ta olla väga rõõmus, kuid teisel hetkel täielik draamakuninganna. Kunagi ei saa eeladada, et Vähi tähtkujust inimene oleks näiteks terve peoõhtu heas tujus ja tasakaalukas. Ta kütab ennast nii kiiresti üles, et ajab ka kõik teised inimesed enda ümber närvi.

Lõvi

Kuna Lõvi tähtkujust inimene jumaldab esinemist igal moel ja igal pool, siis terve maailm on tema lavaks. Ta ei karda olla liiga dramaatiline, sest ta jumaldab tähelepanu liiga palju. Tal on suhteliselt ükskõik, mil viisil ta tähelepanu endale ligi tõmbab, see võib olla ka negatiivne. Vähemalt saab ta end jälle staarina tunda.

Neitsi

Neitsi tähtkujust inimene ei tekita küll enda ümber draamat, aga ta teeb seda enda sees. Ta tekitab iseendale tüli ja halba enesetunnet. Ta on täielik ülemõtleja, niiet ta elab ka kõige väiksemaid ebaõnnestumisi enda sees sügavalt läbi. Ta lõhub ennast sisemiselt ja kui keegi peaks sellisel hetkel tema käest küsima, et mis tal viga on, saaks see inimene vastuseks ainult dramaatilise ohke.

Allikas: Elite Daily