JÄÄR ja VÄHK

Erinevused võivad küll tõmbuda, aga tõenäosus, et Jäära ja Vähi suhe toimiks, on nullilähedane. Kui Jäärale meeldib võtta riske ja seigelda, siis Vähi jaoks on ebamugav loodust isegi läbi televiisoriekraani vaadata. Jäär on liiga konkurentsihimuline ja kangekaelne, et tundliku Vähiga toime tulla.

VEEVALAJA ja SÕNN

Ainus asi, mis neid kahte tähemärki ühendab, on see, et nad mõlemad on ülimalt põikpäised. Aga, kui Veevalaja on tähemärkidest kõike ettearvatum ja mässumeelsem, siis Sõnni iseloomustab stabiilsus ja usaldusväärsus. Arvestades seda, kuidas Sõnn otsib turvalisust ja Veevalaja viskab pidevalt vaid õli tulle, siis need kaks kohe kindlasti omavahel läbi ei saa.

KAKSIKUD ja NEITSI

Tujukas ja jutukas Kaksikud tahab pidevalt inimestega suhelda, aga Neitsi on tagasihoidlikum tähemärk ning ta ei sea oma sotsiaalelu mitte kunagi esikohale. Kui üks partner elab spontaanset ja põnevust täis elu ning teine soovib, et kõik käiks täpselt vastavalt plaanidele, võivad asjad lõpped kaosega (mis on ühtlasi Neitsi suurim õudusunenägu).

KAALUD ja KALJUKITS

Rahumeelne ja meeldiv Kaalud annab endast kõik, et teisi inimesi õnnelikuks teha, aga Kaljukitsel on üks prioriteet: tema ise. Kui Kaalud ei suuda pühenduda ja muutub pidevalt, siis Kaljukitsele selline ellusuhtumine ei sobi, sest tema teeb elus palju tööd ja ei kuluta sageli aega lõbutsemisele. Kaljukits väsiks tõenäoliselt ära, et tema peab suhtes kõik otsused vastu võtma ja Kaalud ei suudaks tema tempoga kaasas käia.

LÕVI ja SKORPION

Erinevalt kõigist eelnevatest paaridest tundub Lõvil ja Skorpionil esmapilgul olevat nii mõndagi ühist. Nad mõlemad naudivad seksi ja elavad draamaga täidetud elu, aga, kui nad peaksid teineteisesse armuma, võib see lõppeda sõjaga. Kui Lõvile meeldib elada rambivalguses, siis Skorpion hoiab sellest pigem eemale ning tema silmis on Lõvi pinnapealne ja isekas. Lõvi silmis on Skorpion aga liiga salapärane ja igav.

Kui oled suhtes just mõne sinu tähemärgiga mitte sobiva paarilisega ning teie suhe toimib, siis soovime sulle palju õnne — teie oletegi erand, mis kinnitab reeglit. Kui teie suhe aga ei toimi, on aeg otsida enda kõrvale keegi, kellega sul on rohkem ühist.

Allikas: elite daily