***JÄÄR

Jäär on just see märk, kellele sobib aasta viimasel nädalal endale uue aasta osas lubadusi anda. On vägagi tõenäoline, et kui nüüd endale midagi südamest lubad ja hetkel sellesse siiralt usud, siis suudadki oma lubaduse järgmisel aastal teoks teha. Sul on hetkel tugev sisemine kohusetunne ning soov ei ennast ega ka teisi mitte alt vedada. Samas võid olla ebatavaliselt tõsine ja vaoshoitud. Aastavahetusel ole ettevaatlik lahtise tule ja ilutulestikuga.

***SÕNN

Veenuse äärmiselt tugev, kuid ka keeruline asend võib sind suhete liinis kas liialdavaks ja kõigesööjaks muuta või siis vastupidi — oled kuidagi pinges ja reserveeritud ning võid suhtlemisest eemale hoida. Võid olla äärmiselt valiv ja kriitiline nende suhtes, kellega koos aega veedad. Sul on raske olla avameelne, kuna arvad, et sinu sõnu võidakse nagu kohtus kasutada sinu vastu. Kuid kui kohtud sobiva isikuga, kellega teil on ühine maailmavaade, võite oma vestlustes väga sügavale minna.

***KAKSIKUD

Kui lõppev aasta pole sind mingil põhjusel rahuldanud, siis just selle aasta viimane nädal on õige aeg nende muutuste ja muudatuste planeerimiseks, mida kavatsed uuel aastal ette võtta.

Hetkel peaks sul olema hea intuitsioon selles osas, mida peaksid muutma või ümber tegema. Samas, kui pead sellel nädalal tegema töö ja karjääriga seotud olulise otsuse, siis ära kiirusta ja lükka see võimaluse korral edasi uude aastasse.

***VÄHK

Aasta viimasel nädalal on olulisel kohal kõik üks-ühele suhted. Samas võib sinu ja teiste vahel olla palju tõsidust ja liigset enesekontrolli. Seega otsi lõbusamate inimeste seltsi, kes ei aja asju ja inimsuhteid liiga keeruliseks. Ent romantilises plaanis võib nädal tuua kirglikke ja igati nauditavaid hetki — juhul, kui suudad liigsest mõistusepärasusest ja „kainusest” üle saada. Püüa olla mängulisem ja asju rohkem huumoriga võtta!