***JÄÄR

Vastuolulise ja keerulise Marsi asendi tõttu peaksid sellel nädalal olema tähelepanelik ja ettevaatlik, et mitte mõnda suuremat ämbrit pikaks ajaks kolisema panna. Ühelt poolt võid tunda end kui energiapomm, kuid selle energia vabanemine võib olla kaootiline ja juhuslik. Sa pead nüüd väga täpselt teadvustama endale oma tegevuse — vastasel korral võid omadega kergesti rappa jõuda.

***SÕNN

Uuel nädalal peaksid hoidma mõõdukat joont ning mitte võtma ette asju, mis sul tegelikult üle jõu käivad. Samuti kipud sa erinevate elumõnude ja naudingutega liiale minema — sa ei suuda endale midagi keelata, mistõttu püüad rahuldada kõik oma soovid. Seetõttu kaotad kergesti ohutunde ja kipud võtma liiga suuri riske. Kuid mõõdukuse ja ettevaatlikkuse korral võid kogeda rohkem õnnelikke juhuseid ja kohtuda toredate inimestega.

***KAKSIKUD

Jätkuvalt on oluline roll mineviku mõjudel, millega pead ühes või teises vormis tegelema. Alternatiiv sellele on see, kui oled seotud mingite poolikute tööde lõpetamisega. Seda peaksidki tegema, sest aeg ei soosi uusi ettevõtmisi. Sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis pead olema valmis võtma vastutust ja olema igas mõttes tasemel. Samas on just selles vallas võimalikud segadused, arusaamatused, ehk isegi mingid intriigid.

***VÄHK

Jätkuvalt kannad vaheldumisi roosasid ja musti prille. Sellel nädalal võid neid isegi korraga kanda ja siis ei oska küll öelda, mis värvi su maailm saab olema. Igatahes võib kergesti tekkida olukord, kus sa kaotad korraks orientatsiooni ja hakkad juhuslikult rapsima. Eriti muidugi siis, kui sul on kiire ja pead mitme asjaga korraga tegelema. Seega varu endale piisavalt aega ja hoidu kiirustamisest. Oluliste otsuste puhul pea kindlasti sõbra või asjatundjaga nõu.