***JÄÄR

Veenus liigub Jääras ja teeb kolmapäeval pingeaspekti Pluutoga. Selline seis toob sinu ellu nii põletavat kirge kui ka piinavat armukadedust. Sa küll armastad oma partnerit, kuid ei suuda anda talle piisavalt vabadust. Sul võib olla tunne, et partner pole sulle truu või et ta varjab sinu eest midagi. Ka võivad nüüd võimenduda kõik seksuaalsed ebakõlad ja vajakajäämised. Marsi ja Saturni lähenev vastasseis manitseb mitte kiirustama ja olema kannatlik.

***SÕNN

Veenuse pingeline asend võib sinu jaoks tähendada seda, et suhetes võivad välja lüüa keerulised ja arusaamatud momendid. Võimalikud on saladuste, pettuse ja varjamisega seotud asjaolude esiletulek. Kui sul on luukere kapis (eriti just suhetega seoses), siis pead olema eriti hoolikas, et mõni kondike põrandale ei pudeneks. Kuid kõrgemal tasandil soosib Veenuse asend loovust, inspiratsiooni, sisemist põlemist. Sublimeeri suhetega seoses olev pinge loominguliseks eneseteostuseks!

***KAKSIKUD

Kaksikutes liikuv Marss on opositsioonis Saturniga (täpne aspekt 29. mail). Sul võib olla tunne, et kõik on hangunud ja kinnijooksnud. Kuid samas aitab see seis sul leida oma ettevõtmistes ja plaanides võimalikke vigu ja puudujääke, kuna oled suuteline rohkem süvenema. Sul on nüüd suurepärane võimalus peatada aeg — selleks, et põhjalikult süveneda igasse hetke ja neid hetki analüüsida. Võta aeg maha ja õpi kannatlikkust.

***VÄHK

Sellel nädalal vajad heaks enesetundeks piisavalt aega — rahu, vaikust ja privaatsust. Kui pead kiirustama, lähed närvi ja hakkad ka vigu tegema. Seetõttu hoolitse selle eest, et sul oleks piisav ajatagavara ehk siis ära jäta asju viimasele minutile. Võimalik, et võtad kõike kole tõsiselt — eriti siis, kui viibid mõnes suuremas seltskonnas. Sotsiaalses plaanis ja ühiskondlikes suhetes võib tooni anda kadedus ja ärapanemissoov.