JÄÄR

Jääras liikuv Uraan saab õnnelikke aspekte nii Päikeselt kui Merkuurilt. Seega on nädala mõju igas mõttes vabastav ja uusi võimalusi pakkuv. Näed nüüd asju uue ja originaalse nurga alt ning seetõttu on ka lahenduste leidmine tavaliselt kergem. Sul on silma ka kaugema tulevikuperspektiivi nägemiseks. Sinu suhe eri gruppide ja rühmadega on samuti kantud originaalsusest ning uutest ideedest ja lähenemisnurkadest. Grupp inspireerib sind ja sina gruppi — sünnib kollektiivne looming. Teema, mida peaks vältima, on võlad ja laenud. Ära võta ega ka anna laenu, samuti ära laena kellegi käest mingit asja või töövahendit. Ühisomand ja kollektiivsed varad, ressursid ja vahendid võivad probleeme kaasa tuua.

SÕNN

Suurepärane nädal selleks, et kindlustada oma positsioone, parandada oma mainet ja reputatsiooni. Sulle võib nüüd avaneda mõni originaalne võimalus just sotsiaalses-ühiskondlikus plaanis. Seega on nädal igati sobilik nii töökohavahetuseks kui ka uute töömeetodite kasutuselevõtuks. Võid leida lahenduse mõnele vanale karjääriga seotud murele või mida iganes — kasuta seda nädalat, haara härjal sarvist ja tegutse! Kui kodus lakke vahid, vaevalt midagi olulist muutub. Sa pead välja astuma oma mugavustsoonist ja tegema asju uuel viisil, koos uute inimeste ja uutes oludes. Purusta stagnatsioon! Liigu, loo ja lehvita — katseta ja eksperimenteeri eluga!

KAKSIKUD

Parim nädal selleks, et luua vaimusilmas positiivne visioon tulevikust, teha kaugemaid tulevikuplaane. Või lihtsalt vaadata oma elule ja tegemistele pisut laiema perspektiiviga. Sul peaks nüüd olema terav silm selle suhtes, mida sa peaksid oma elus muutma, et olla veelgi edukam ja efektiivsem.
Samuti soosib nädal sinu suhteid erinevate gruppide ja rühmadega. Õige aeg mõne seltsi, klubi või erakonna liikmeks astumiseks. Sinu ja mõne sellise grupi vahel on hetkel palju positiivset sünergiat ning sellest sündiv kollektiivne looming rikastab nii sind ennast kui ka su grupikaaslasi.
Nädal soosib ka eksootikat ja uusi vaimseid kogemusi, õpinguid, reisimist nii vaimus kui füüsilises plaanis.

VÄHK

Käes on nädal, mil võiksid teha muudatusi seal, kus see kõige vajalikum tundub olevat. Vähemalt langeta mõttes otsus muudatuste vajalikkuse kohta. Suhted ja olukorrad, kus esineb mingeid puudujääke, võivad nüüd nõuda aktiivset endaga tegelemist. Kuna su alateadvus on avatud ja vastuvõtlik, suudad end nüüd kergesti positiivselt „ära programmeerida“. Samuti oled äärmiselt viljakas loomingulises liinis — näed kõikjal märke ja sümboleid ning suudad neid oma igapäevaste asjadega kokku viia. Ära siiski märkide tõlgendamisega liiale mine — muidu kaotad sideme reaalse ja praktilise maailmaga. Kui võimalik, ole sellel nädalal rohkem omaette, et sul oleks võimalik oma hingekeeled vaikuses ja rahus positiivsele lainele häälestada.