Astroloogi nõuanne:
ole siiras, ära räägi kogu aeg seda, mida sinult kuulda tahetakse.

SIND ISELOOMUSTAVAD:

Tugevad küljed: vastutulelikkus, kergus
Nõrgad küljed: liigne usalduslikkus, järeleandlikkus
Õnnevärv: helelilla
Lemmikloom: iiri setter
Soovitatav reis: Shveits
Romantilised kohtingud: kino viimases reas

EDUKAD KUUPÄEVAD 2000. AASTAL

14.veebruar, 02.mai, 20.juuni, 13.oktoober, 19.november, 11.detsember.

2000. aastaks lubavad planeedid:

ARMASTUS: Kergeuskliku Neptuuni mõjul kaotad reaalsustaju. Ära mine magusajutuliste teesklejate, kes räägivat üht ja teevad teist, õnge. Veebruaris mässid end armuloosse sellega, kes sinu suhtlemisoskusest suures vaimustuses on. Kui su süda on vaba, siis ära seo end omastajaga, kes ei tunnista vastust "ei". Kui süda enam vaba ei ole, ära luba oma partnerile enne märtsi midagi, ees võib olla teine muinasjutuline armastus. Juuli lõpus võid hullumeelsete kirgede bermuuda kolmnurka sattuda.

SEKS: Kõikide lemmik Veenus paneb 24.septembril esikohale armastuse. Anna oma erootilistele äikesetormidele järgi. Ära taha kohtuda taas sellega, kes su närve palju kulutanud on, pea meeles, et ilma asjata te ju lahku ei läinud. Sügisel õnnestub sul ära arvata kaaslase salasoov ning siis teda üle ootuste üllatada.

KARJÄÄR: Kasuta ära ilukõneleja Merkuuri kohaolekut, tema abil õnnestub ülemusi veenda selles, et oled ametikõrgenduse ära teeninud. Märtsis on oodata fantastilist tööalast ettepanekut, võib juhtuda, et tõmbad õnnepileti. Hoidu mürgisest skandaalist oktoobri lõpul, parem isegi, kui paariks nädalaks puhkusele sõidad

SÕPRUS: Veebruaris ilmub välja vana tuttav, meenutage vanu häid aegu - see on just see, mida sulle vaja. Aprillis lisandub su planeetideseisu sõjakas Mars, ilmselt proovid ta sind heade sõpradega tülli ajada. Agustis võid sattuda sellise inimese mõjuvõimu alla, kes sulle kuidagi asu ei anna.

RAHA: Mais ära järgi nõuannet, mis mingit kriitikat ei kannata ning mitte mingil juhul ära tee enne 30. juunit suuri sisseoste. Suvel satud tõenäoliselt kullavihma alla, pane kasvõi natukenegi mustadeks päevadeks kõrvale.

TERVIS: Laiskvorst Jupiter ei lase sul vormis püsida. Ometi peale Valentinipäeva pöördud spordisaali tagasi ja mahud õige pea ka oma vanadesse teksadesse. Augustikuus väldi treeningute vahelejätmist. Need mõjuvad paremini, kui arstide ettekirjutused. Oodata on kavaleridemasse su siredate jalgade ees - ega sa ilma asjata tervisejookse teinud.