***LÕVI

Eriti nädala teises pooles võib sind tabada tüdimuse ja frustratsiooni tunne — asjad ei tundu edenevat ja kõik võtab tavalisest palju rohkem aega. Seda eriti juhul, kui siiani on kõik kui lepase reega kulgenud. Mis kergelt tulnud, see ka kergelt läinud. Seevastu tõsine töö ja keskendumine annab häid tulemusi. Seega rõhu nüüd tööle ja süsteemile, lõbud ja naudingud lükka mõnda järgmisse nädalasse.

***NEITSI

Merkuuri ühendus Saturniga ning kvadraat Neptuuniga võib panna sind asju liiga mustades värvides nägema. Samuti võid jääda ajahätta — kui oled kõik oma tööd viimasele minutile jätnud. Seega keskendu nüüd vaid kõige olulisemale ja ära võta endale mingeid lisakohustusi. Romantilises plaanis on võimalused siiski üsna head, aga seda vaid kindla partneri puhul. Uued tutvused võivad kaasa tuua (ebameeldivaid) üllatusi või ootamatusi.

***KAALUD

Teisipäeval teeb Kaaludes liikuv Veenus opositsiooni Uraaniga. Aspekti mõju on tugevam nädala esimeses pooles. Kuna Kaaludes liigub ka Marss, mis on tegemas ühendust Lilitiga, siis võib see nädal sinu jaoks üsna tormiliseks kujuneda. Palju võib olla selliseid suhted, mis on kas ootamatud, veidrad või toovad kaasa ebatavalisi arenguid. Suurepärane nädal selleks, et koos oma kallimaga seksuaalselt eksperimenteerida.

***SKORPION

Nädal ei sobi eriti suuremateks rahalisteks ettevõtmisteks, ostuks ega müügiks. Samas võiks osta kunsti või mingeid müstilisi vidinaid. Psühholoogilisel tasandil võid hakata kahtlema selles, mis on siiani olnud sinu jaoks tähtis. Kuid nädal soosib neid, kes saavad rohkem omaette olla — sel juhul võib sind tabada inspiratsioon. Romantilises liinis võivad mingil viisil seguneda saladused ja üllatused. Samuti võid tunda, et hing on valmis kõigeks, aga keha ei taha järele tulla.