***AMBUR

Jupiter (Amburi valitseja) siseneb kolmapäeval Kaksikutest Vähki. Sellega algab sinu elus veidi rahulikum, salapärasem ja müstilisem periood. Kiired ja pealiskaudsed suhted annavad teed sügavametele ja ka keerukamatele inimsuhetele. Jupiter jääb Vähki kuni 16. juulini 2014.

Konkreetselt selles nädalas annavad tooni kas siis sügavad-salapärased või lihtsalt keerulised ja raskesti mõistetavad vibratsioonid. Jupiteri ja Liliti ühendus (täpne seis 12. juulil) võib luua su elus äärmuslikke ja „seinast-seina” olukordi. Kergem on ära teenida nii imetlust kui ka hukkamõistu. Eriti tähelepanelik ja hoolikas peaksid nüüd olema kõikides juriidilistes tehingutes, kohtuasjades, reisimise ja välismaaga seonduvas, samuti hariduse ja õpingutega seotud toimingutes.

***KALJUKITS

Saturn kui Kaljukitse valitseja teeb sellel nädalal Suure Trigooni Päikese ja Neptuuniga. Saturn sümboliseerib siin sind ennast ja sinu reaalsust. Positiivne Neptuun on ideaalsus, unistus või visioon. Seega on sinu reaalsus hetkel harmoonias sinu unistuste ja idealistlike püüdlustega. Unistusi või muid vaimseid-hingelisi vibratsioone peaks nüüd olema kergem ellu viia ja mateeriaga siduda. Saturni ja Neptuuni trigooni lisanduv Päike mõjub kui energiaallikas, kui aku, mis laeb Saturni ja Neptuuni võnked energiaga.

Teisel tasandil valitseb huvitav ja intrigeeriv seis sinu üks-ühele suhete märgis — Vähis. Liliti-Jupiteri ja Päikese ühendus võib viia sind kokkupuutesse mõne eriti värvika isikuga, kes sulle märkimisväärset mõju avaldab.

***VEEVALAJA

Oleks kena, kui saaksid nüüd puhata ja aja maha võtta. Nimelt võid sellel nädalal olla tööstressi suhtes äärmiselt tundlik, mistõttu ületöötamine võib kergesti tervise peale hakata. Kui teed pingelist vaimset tööd, siis kindlasti tee pause ja täida need füüsilise tegevusega. Ja kui teed füüsilist tööd, hoidu end rebestamast ja nihestamast ning kindlasti söö korralikult — pigem rohkem kui vähem. Ja eelistatavalt soolast ja vürtsikat toitu. Kindlasti ei tohi sa ka unega koonerdada! Kasulikult mõjuksid kõik veeprotseduurid. Igaks juhuks tasuks ka loomadega ettevaatlik olla — samas võib su lemmikloom nüüd just rohkem hoolitsust ja poputamist vajada. Eriti just palava ilmaga tasuks teda rohkem jälgida.

***KALAD

Meelitused, ahvatlused, kiusatused — pead nüüd kasutama kogu oma tahtejõudu, et neile vastu panna! Sind on nüüd kerge rajalt maha võtta meelituste ja komplimentidega, kuna su sisemine edevus on maksimumis. Sa ei suuda endale hetkel midagi keelata ning üritad rahuldada kõik oma salasoovid. Armastuses oled julge ja kirglik ning õige partneri olemasolul koged võimsaid tundekeeriseid, mis sind täiega kaasa haaravad. Kui aga komistad vale partneri otsa, tekib teie vahele kiiresti pingeväli, mis võib lõppeda isegi suurema konfliktiga. Sel juhul on suureks probleemiks ka armukadedus.

Ja veel — kui oled mängusõltlane, siis hoia parem vastavatest kohtadest eemale! Sul on nüüd kalduvus teha liiga suuri panuseid.