***AMBUR
Amburis liikuv Marss teeb sellel nädalal trigooni vabaduse ja sõltumatuse sümboli Uraaniga (täpne aspekt pühapäeval). Seega võib nädal anda sulle suurepärase võimaluse olulise läbimurde sooritamiseks, surnud punktist ülesaamiseks. Samas võid esmaspäeval ja teisipäeval (eriti esmaspäeval) kõvasti üle pingutada ning mõne konservatiivse kodaniku päris ära ehmatada. Rühma- ja grupitegevuses toob nädal kaasa pinge tõusu — kui sul on konkurente ja rivaale, siis võib nende tegevus aktiviseeruda.

***KALJUKITS
Selles nädalas võivad kulmineeruda sinu jaoks olulised hetked — kas siis mingi sündmuse kõrghetk või mingi tulemuse kättejõudmine. Tunda annab tugev konkurents ja võitlus paremate positsioonide pärast. Seis on seda pingelisem, mida suurem on su sotsiaalne vastutus ja mida rohkem sinust sõltub. Kui töötad tagasihoidlikul „halli hiirekese“ ametikohal, see aspekt kindlasti konkurentsina ei väljendu. Sel juhul hindad oma sisemuses midagi ümber või saad lihtsalt aru, et vanaviisi enam jätkata ei saa…

***VEEVALAJA
Nüüd peaksid jälgima, et sa ei langeks kellegi ajupesu ega propaganda ohvriks. Samas võid ka ise kellelegi intellektuaalselt „sisse sõita” või püüda teda kuidagi enda usku pöörata. Samuti võid nüüd ka täiesti iseseisvalt puutuda kokku sellise infoga, mis sulle tugevat ja lausa sugereerivat mõju avaldab — võid kergesti hakata uskuma asjadesse, mis on moonutatud või lausa valed. Seevastu pühapäevane (mõju läbi nädala) Marsi-Uraani trigoon annab sulle suure tegevusvabaduse ja võimaldab kergemini takistustest vabaneda.

***KALAD
Nädala märksõnadeks võiks olla muutus või muudatus. Mingi osa sinu elust võib jõuda faasi, kus enam vanaviisi jätkata ei saa. Ja kui sa sellest ise aru ei saa, siis võid kogeda välist survet, mis sunnib sind ikkagi muudatust läbi viima. Romantiliste suhete tasandil on sellel nädalal palju intensiivsust — iha ja viha võivad kergesti kohad vahetada. Kirglikkus ühes või teises vormis kuulub nädala juurde. Töisel ja ühiskondlikul tasandil on su võimalused üle keskmise head.