***AMBUR

Sinu jaoks liigub üliharuldases seisus Veenus üks-ühele suhete solaarmärgis. Seega on väga suur võimalus sattuda Veenuslikku ehk siis väga armastusväärsesse ja nauditavasse suhtesse. Aga jällegi — kui sa ei suuda oma Egost lahti lasta ehk siis käitud liiga enesekeskselt, saad tunda hoopis võitlusmomenti ja konkurentsi. Eelkõige just ühiskondlikus plaanis võidakse sulle survet avaldada ja sundida tegema asju, mida sa ei soovi. Võid ka ise mõne oma sotsiaalse või tööalase partneri suhtes samamoodi käituda. Nädal ongi seda pingelisem, mida kõrgem on sinu sotsiaalne ja ühiskondlik positsioon.

Nädalalõpp soosib süvenemist, millegi sügavuti uurimist ja samuti igasugust loomingulist tööd.

***KALJUKITS

Haruldane Veenuse üleminek Päikesest langeb Kaljukitse jaoks 6. solaarmärki (töö, kohutused, olme, argipäev, tavarutiin, korrastamine, süsteem, tervis-haigus). Niisiis muudab nädal igasuguse töötegemise meeldivamaks ja loomingulisemaks. Töö ja puhkus või siis kohustused ja naudingud võivad ka veidral viisil seguneda või teineteiseks üle minna. Tööpostil võib ka armuhetki ette tulla või siis kipub armastus omakorda jälle tööd ja mitmesuguseid kohustusi kaasa tooma. Parim nädal sinu jaoks juhul, kui töötad Veenuslikul alal — mood, disain, naistekaubad, ilu ja kunst üldiselt, meelelahutus ja show bisnis. Seevastu töö või õpingutega seotud reisid võivad pingeid ja ebameeldivaid üllatusi kaasa tuua.

***VEEVALAJA

Meelitused, ahvatlused, kiusatused — pead nüüd kasutama kogu oma tahtejõudu, et neile vastu panna! Sind on nüüd kerge rajalt maha võtta meelituste ja komplimentidega, kuna su sisemine edevus on maksimumis. Sa ei suuda endale hetkel midagi keelata ning üritad rahuldada kõik oma salasoovid. Armastuses oled julge ja kirglik ning õige partneri olemasolul koged võimsaid tundekeeriseid, mis sind täiega kaasa haaravad. Kui aga komistad vale partneri otsa, tekib teie vahele kiiresti pingeväli, mis võib lõppeda isegi suurema konfliktiga. Sel juhul on suureks probleemiks ka armukadedus.

Ja veel — kui oled mängusõltlane, siis hoia parem vastavatest kohtadest eemale! Sul on nüüd kalduvus teha liiga suuri panuseid.       

***KALAD

Käes on aeg veidi hinge tõmmata ja keskenduda oma sisemisele maailmale. Aga ka kodule, perele, lähedastele. Kui elad aga üksi, saavutad oma sisemise minaga parema kontakti — saad aru, mida sa hinges tegelikult vajad. Kui sul on pere, leiad oma pereliikmetega parema hingelise sideme — sinu ja pereliikmete vahel on rohkem sooje tundeid, empaatiat ja jagamisrõõmu. Seevastu koduvälised ning tundmatud ja eksootilised teemad võivad sulle tunduda ebahuvitavad või isegi rõhuvad. Sa ei taha palmi alla, sa tahad istuda rahulikult oma ajamajakese trepil ja vaadata enda istutatud lilli…. Eksootika ja ilu on su südames, mitte kusagil seitsme maa ja mere taga.