***AMBUR

Veenuse trigoon Amburi valitseja Jupiteriga on sinu jaoks igati mõnus ja paljulubav seis. Veenus on Kaksikutes, mis Amburi jaoks on kõikide üks-ühele suhete solaarmärk. Ja Jupiter mõjub neile suhetele avardavalt ja laiendavalt. Seega võib nädal tuua uusi tutvusi, millel on pigem siiski vaimne, kui intiimne mõõde. Kuid Päikese ja Marsi asend peaks sind potentsiaalselt ohtlikes olukordades suurimale ettevaatusele manitsema!

***KALJUKITS

Nagu eelmiselgi, nii ka sellel nädalal võib keegi sind kas provotseerida, teha mingi ootamatu ettepaneku või esitada mingi nõudmise, mida sa pole osanud ette näha. Võimalik, et keegi käitub sinu suhtes tavatult, mille tõttu sa hindad suhte selle inimesega ümber. Kuid nädal sobib selleks, et koos oma partneriga ette võtta midagi erilist, teha koos mõni väike pöörasus, mis teie suhte rutiinist ja seisakust välja tooks.

***VEEVALAJA

Lisaks eelmise nädala Marsi-Uraani kvadraadile lisandub sellel nädalal veel ka Päikese-Uraani kvadraat! Seega on sinu kui Uraanlanna meeleolu äärmiselt mässumeelne. Võid käituda kui elukutseline revolutsionäär, kes on võtnud nõuks kehtiv kord kukutada. Lõhkuva revolutsiooni asemel püüdle siiski kiire arengu ehk evolutsiooni suunas. Erilist ettevaatust nii loomadega kui ka ohtliku tehnika ja mehhanismidega!

***KALAD

Eelmise nädala mõjud saavad sellel nädalal veelgi hoogu juurde. Mistõttu oled jätkuvalt riskimise meeleolus ning võid ette võtta midagi täiesti pöörast. Samas, kui säilitad kaine meele ja mõõdutunde, võid loomingulises plaanis tõeliselt hiilgavaid hetki kogeda. Seega ela end välja loomingus või füüsilistes mängudes vabas õhus ning väldi olukordi, kus sinu turvalisus võib ohtu sattuda.