Ja siin on kõik tähemärgid ritta pandud alates kõige hullemast:

1. SKORPION

Skorpioni tähtkujus sündinud naine on salapärane ja külgetõmbav, ta mitte ainult ei meeldi, vaid ta lummab oma olemusega. Ent see võlu ei kesta igavesti, sest temaga on igapäevases elus väga raske hakkama saada. Ta on otsekohene ja siiras, ta ei hakka teesklema ja jääb iseendaks isegi siis, kui peab teistele otse tõtt välja ütlema. Võid alati kindel olla, et ta sulle kogu tõe otse välja pahvatab ilma sõnu valimata.

2. NEITSI

Neitsi on perfektsionist, kellel jääb enesekindlusest puudu. Teda võib olla raske taluda, sest ta tahab teha kõik, et teie suhe oleks imeline, suurepärane, fantastiline. Tal on halb omadus liiga palju kritiseerida oma meest, sest ta leiab, et viimane liiga palju nende suhtesse ei investeeri.

3. JÄÄR

Jäära tähtkujus sündinud naine on võimatu iseloomuga sellepärast, et ta muudab liiga tihti meelt. Lihtsalt niisama ja üleöö võib ta su sinnapaika jätta ja minema jalutada ilma ainsagi seletuseta. Milleks üleliia vaeva näha? Temaga koos ei tea sa kunagi, mida oodata.

4. SÕNN

Sõnni tähtkujus sündinud naine on kaine mõistusega ja kahe jalaga kindlalt maa peal. Ta ei ela õhulossides ega unistustes. Oma tundeid näitab ta harva või üldsegi mitte, kui ta end sinuga hästi ei tunne. Sa pead olema temaga väga kannatlik ja pika meelega, kui tahad tema kõrval õnnelikuks saada.

5. VÄHK

Vähi tähtkujus sündinud naine on tuntud oma headuse poolest. Ta on armastus ja kirg ise. Aga ta ootab sama ka sinult. Tal on väga kõrged ootused ja väga vähesed suudavad tema südant puudutada.

6. LÕVI

Lõvi tähtkujus sündinud naine on väga külgetõmbava välimusega ja keegi temast mööda vaadata ei suuda. Kui ta on kord kenasti kellegagi koos, on ta kena ja armastusväärne aga selleks, et sinnamaani jõuda, tuleb sul palju vaeva näha ja pingutada, tõestamaks, et sa oled tema usalduse vääriline.

7. VEEVALAJA

Veevalaja tähtkujus sündinud naine on hea huumorimeelega, ta pea on alati täis hullumeelseid ideid. Ent temast ei ole alati kerge aru saada. Ja kui sa ei võta piisavalt aega, et teda mõista, võid sa kõik nurja ajada.

8. KAKSIKUD

Kaksikutel on kaks poolt, üks hea, teine halb. Ta võib olla ühel hetkel väga hea ja võluv, teisel hetkel aga näidata oma tumedamat poolt. Ta ei hiilga just truudusega, sellepärast peab temaga kohe piirid paika panema ja reeglid sätestama.

9. KAALUD

Ta on hea suhtleja, ta katsub leida alati kuldset keskteed ja tasakaalu hea ja halva vahel. Ta on väga intelligentne. Oma loomult ekstravert, vajab ta palju vabadust ja iseseisvust. Ära pane teda kuldsesse puuri, ära ole liiga armukade, vastasel korral lendab ta minema.

10. KALJUKITS

Kaljukitse tähtkujus sündinud naine on truu ja lojaalne, ta oskab välja tuua sinus parema poole. Ta aitab sul ennast ületada ja oma unistusi täide viia. Sul on, mille eest talle tänulik olla.

11. KALAD

Alguses võib ta tunduda tagasihoidlik ent tegelikult on ta väga hea kaaslane ükskõik millisele mehele. Ta väärib usaldust ja armastust, ta tahab kõiki enda ümber õnnelikuks teha. Ta armastab armastust, tema on see, kes sind kallistab peale väsitavat päeva ja kes sinu eest hoolt kannab, kui sul raske on.

12. AMBUR

Parima iseloomuga naine? Ambur? Jah! Ta on kirglik, ta võlub su ära, sul ei hakka tema kõrval igav. Ta pingutab iga päev, et teie suhe toimiks ja teeb kõik, et sa õnnelik oleksid.

Allikas: Kodused Lood