Kes need inimesed sellised on?

Veevalaja: ta on kõiges, mis puudutab sõprussuhteid, üpris külm ja kalk ning ei ava ennast pea üldse. Võib-olla oled sina avaldanud talle oma kõige sügavamaid saladusi, aga tal ei ole kavatsustki sulle samaga vastata.

Jäär: Jäära sodiaagimärgist inimene ei ole väga hea sõber, sest ta vihastub kiiresti ja ütleb alati kõik välja, mis ta mõtleb. Et temaga hakkama saada, on ta kõrvale vaja väga raudsete närvidega inimest.

Kaksikud: Kaksikute tähemärgist inimene on väga kahepalgeline, mistõttu ei ole just maailma parim idee usaldada talle midagi, mille kohta soovid kindel olla, et see jääb ainult teie vahele.

Vähk: Oskab suurepäraselt kõikidega manipuleerida. Kui sa oled keskmisest nõrgema iseloomuga inimene, on Vähil ideaalne sind ümber oma sõrme keerata sellisel viisil, et sa ei saanud arugi, et midagi oleks valesti.

Skorpion: Skorpion on tohutult armukade inimene. Kui sul oli lapsepõlves mõni sõbranna, kes pidas sind ainult enda omaks ja soovis, et sul poleks peale tema ühtegi sõbrannat, võime üpris kindlad olla, et tema oli Skoprion. Ehkki ta on mingis mõttes hooliv, ei suuda ta varjata teise inimese suhtes omandihimu.

Allikas: YourTango