Astroloogi nõuanne:
aususe ja kohusetundlikkusega saavutad oma soovide täitumise.

SIND ISELOOMUSTAVAD:

Tugevad küljed: suuremeelsus, ausus, leidlikkus
Nõrgad küljed: kõrkus, auahnus
Õnnevärv: merekarva
Lemmikloom: retriiver
Soovitatav reis: Hollywood
Romantilised kohtingud: viietärnihotelli presidendisiidis

EDUKAD KUUPÄEVAD 2000. AASTAL:

22.veebruar, 01.mai, 15.juuni, 04.juuli, 19.oktoober, 28.november


2000. aastaks lubavad planeedid:

ARMASTUS: Ambitsioonikat Päikest järgides tahad näha oma armastatut esimesena kõiges. Ainult ära unusta, et tema peab end mehena tundma. Luba temal initsiatiiv enda kätesse haarata. Kasvõi mõnikord. 14.veebruaril võite nautida täielikku teineteisemõistmist ning ehk peate ka pulmaplaane. Kui su süda on vaba, siis mängi oma austajatehordidega seni, kuni mõistad, mida tegelikult soovid. Seda eelkõige jaanuaris. Kui aga süda vaba ei ole, siis juulikuu möödub perekonnatähe all. Korraldage õhtusöök vanematega. Novembrikuus väldi kokkupõrget mõne tuttava meesterahvaga.

SEKS: Veenuse salasosinatele järgi andes saad tunda salajasemaid sopikesi oma seksuaalsuses. Proovi kõike, mis pähe tuleb - nauding on vältimatu. Mais proovi vältida suhete jahenemist, kuid oktoobris leiutad isikliku "Kamasutra".

KARJÄÄR: Võimsa Saturni tõukel avastad endas enneolematu autunde. Pane kirja kõik, mida tahad saavutada ning hakka kohe sinnapoole sammuma. Märtsi teises pooles vastuseisud lõppevad. Oktoobris varitseb oht, et kutsud ülemuse duellile, aga isegi siis, kui sul õigus on - ole parem vait.

SÕPRUS:Valelik Neptuun üritab teeb ka sinust terveks aastaks Luiskaja-Lõvitari teha. Melanhooli jätab su maha varem, kui arvasid. Veebruari keskel ähvardab tõsine tüli hea sõbrannaga. Detsembris kohtud aga tõelise seiklusteotsijaga.

RAHA: 14.veebruari paiku tekib Jupiteri mõjul tahtmine riskida ning investeerida oma säästud. Risk otsustada rahaasju südamega ohustab sind septembrikuus. Augustis peaksid koostama finantskava. Valmistu varakult ja leia keegi, kellega konsulteerida, küllap siis aasta lõpul aega raha lugeda.

TERVIS: Lubaja Pluuto aitab vormi rahuldavana säilitada, treenigutest on ainult rõõmu. Aprillis külmetushaiguste oht, vähenda koormusi. Treeningusaalis võid kohata filmitähele sarnanevat meest ning aasta lõpuks on ehk sinugi musklid lausa terasest.