***LÕVI

Lõvi valitseja Päikese ühendus õnneliku ja avardava Jupiteriga peaks nädala sinu jaoks igati mõnusaks tegema. Kuna ühendus on Skorpionis, mis Lõvide jaoks on isikliku elu, lähissuhete ja koduga seonduv solaarmärk, siis on just selles vallas võimalikud positiivsed arengud. Parim nädal selleks, et anda kodu ja perega seonduvale mingi laiem ja avaram mõõde. Suurepärane hetk kolimiseks, kinnisvaratehinguteks. Laiemas plaanis annab nädal võimaluse avardada oma sügavamat minapilti — avastada endas uusi tahke või dimensioone.

***NEITSI

Nädal soosib kõiki vaimse töö tegijaid — neid, kelle jaoks on olulised uued värsked ja samas fantaasiaküllased ideed. Kuigi oled tavaliselt ratsionaalne ja analüütiline, võid nüüd nautida unistavat ja loomingulist mõttelendu. Info, mis nüüd sinuni jõuab, võib osutuda äärmiselt kasulikuks. Seega hoia silmad-kõrvad lahti ja liigu võimalikult palju ringi ning lae end erinevate muljetega. Kui aga oled oma tööd ja tegemised viimasele minutile jätnud, võid olla suures ajahädas.

***KAALUD

Nädal võib kujuneda üsna pingeliseks — selle põhjuseks on Veenuse-Pluuto kvadraat, mis võib eelkõige suhete liinis ebakõlasid kaasa tuua. Võid näiteks tunda, et teised ootavad sinult midagi, mida sa ei suuda neile pakkuda. Või esitatakse sulle mingeid ahistavaid tingimusi. Aga olukord võib olla ka vastupidine — sa võid ise suhete osas pilli lõhki ajada oma kriitilisuse ja rahulolematusega. Kuid positiivsel juhul on nädalas palju kirge. Äri- ja rahaasjade tasandil on nädal soodne, kuid hoiduma peaks liigsetest kulutustest.

***SKORPION

Päikese ja Jupiteri ühendus Skorpioni märgis tähendab seda, et peaksid algavalt nädalat maksimaalselt ära kasutama. Jupiter tähendab võimalusi, soodsaid olukordi ja õnnelikke juhuseid — seega ole valmis neist kinni haarama! Kuid see aspekt võib panna sind ka oma võimeid ja võimalusi üle hindama. Ehk siis võtad ette rohkem, kui suudad välja vedada.
Veenuse asend on aga selline, mis võib kaasa tuua intriige, saladuste ja varjatusega seotud pingeid.