***LÕVI

Nädala esimene osa sarnaneb veel paljuski eelmisele nädalale. Reisimise, õpingutega ja välismaaga seoses olev võib kaasa tuua ootamatusi. Lõvi valitseja Päikese ühendus ülitundliku ja kaootilise Neptuuniga võib tuua nädalasse sündmusi, mille suhtes on sul raske seisukohta võtta. Võimalikud on suured segadused ja arusaamatused, intriigid, pettus ja enesepettus. Kindlasti tuleks nüüd välistada kõik võlgade ja laenudega seonduv. Kuid su loovus on maksimumis!

***NEITSI

Nädal, eriti selle esimene pool, sarnaneb suures osas eelmisele nädalale. Muutused või mingid transformatsioonid võivad mängida tavalisest suuremat rolli. Suhete osas võivad asjalood olla keerulised — keegi võib sinuga kuidagi manipuleerida, sinu eest midagi varjata või siis sinult kaastunnet või mingit teenet välja pressida. Kuid on ka võimalik, et sa ise näed oma partnerit vales valguses ja loodad temalt asju, mis ei ole reaalsed.

***KAALUD

Uues nädalas on jätkuvalt palju konkurentsi ja rivaalitsemist, eriti just nädala esimeses pooles. Keegi võib püüda sulle kuidagi kas survet avaldada või esitada sulle mingeid tingimusi ja nõudmisi. Teine murekoht võib olla tööga või muude kohustustega seonduv — siin võivad tekkida keerulised umbsõlmed. Tervise osas peaksid nüüd jälgima, et sa end ära ei kurnaks. Olgu selleks siis ületöötamine, enese näljutamine või unega koonerdamine.

***SKORPION

Nädala esimeses pooles võib tööga ühenduses olev võtta äärmuslikke vorme. Võimalikud on konfliktid, võimuvõitlus. Ka võib tehnika streikida, samuti peaksid olema ettevaatlik ohtliku tehnikaga. Teisel tasandil võib sul tekkida soov riskida või siis lubada endale neid hüvesid ja naudinguid, mis sind tavaliselt külmaks jätavad. Kuid esmapilgul soodsa võimaluse taga võib end peita midagi lõksutaolist.