Aspekt võib kaasa tuua rahutust, plaanide ja mõtete muutlikkust, ettearvamatust, hooletust ja kiirustamist infoga ümberkäimisel. Paljud võivad loobuda senistest kokkulepetest ja olulisel hetkel lihtsalt „alt ära hüpata”. Halb rutiinitaluvus, otsitakse vaid kõmu ja sensatsiooni.

Kolmapäeval ja neljapäeval mõjub Päikese ja Neptuuni poolkvadraat — unistamine, illusioonid, ebaselged eesmärgid. Ebasoodsad päevad mistahes oluliseks ettevõtmiseks, väljaarvatud kunsti ja loominguga seonduv.

Osaliselt ka reede, eriti aga laupäev ja pühapäev — raskused suhetes, (armu)kadedus ja partnerile tingimuste esitamine.


***JÄÄR

Uue aasta esimene nädal soosib suhteid inimesega, kes on sinu õpetaja või juhendaja. Sinu ja su partneri vahel on palju vaimset energiat ja uut arusaamist. Igati sobilik nädal ka pikema välismaareisi alustamiseks ja välismaalastega suhtlemiseks. Kui oled silmitsi keerulise probleemiga, kaasa selle lahendamisse kindlasti oma partner!

Samuti on soositud sellised suhted, mis on konkreetsed ja selgepiirilised.

Samas hakkab nädala teises pooles mõju avaldama Merkuuri kvadraat Jääras olevale Uraanile. See võib paljud su plaanid pea peale pöörata. Keegi võib näiteks oma lubadusest taganeda või lihtsalt ootamatult alt ära hüpata.

***SÕNN

Kui oled väsitavast aastavahetusest juba toibunud ja veidigi ringi liigud, võid kohtuda põnevate ja eksootiliste tüüpidega. Seega ole valmis kuulama jutte, mida sa varem kuulnud ei ole. Tõmbad ligi guru-tüüpi tegelasi, kes tahavad sind vägisi oma usku pöörata. Nii usu- kui ka teadusemehed võivad püüda su tähelepanu võita. Ja nüüd ongi käes see hetk, kus ka armusuhet saab edasi arendada just läbi kultuuri, kunsti või isegi religiooni. Nii et enne kirglikke armumänge astuge koos mõnest galeriist või muuseumist läbi!

Ka laiemas plaanis on sul hetkel palju kasu haritud või suure kogemustepagasiga isikutest. Suurepärane nädal ka reisi ja õpingute alustamiseks, võõrasse keskkonda ja kultuuri sisseelamiseks.

***KAKSIKUD

Võimalik, et tunned kohe aasta alguses meeldivat avardumise ja vabanemise tunnet ning vaatad üsna lootusrikkalt tulevikku. Sinu suhted nii sõprade-sõbrannade kui ka erinevate rühmade ja gruppidega muutuvad olulisemaks, tuues kaasa ilusaid hetki ja suuremat teineteisemõistmist. Just nädala teine pool loob sinu ja teiste vahel ühtsustunde ja arusaamise, et ajate ühist asja.

Kolmapäeval ja neljapäeval tasuks olla äärmiselt tähelepanelik — võimalikud on asjade kaotamised või isegi vargused. Ka tõele mittevastavate kõlakate ja kuulujuttude võimalus. Rahaasjade ajamisel võib keegi püüda sind petta.

Nädala lõpp (eriti reede ja laupäev) võib suhetesse tuua rivaalitsemist ja (armu)kadedust. Eriti siis, kui omad või kasutad mingeid erihüvesid või privileege.

***VÄHK

Uue aasta algus rõhutab eelkõige partnerlust. Näiteks võivad vanad suhted taaskord esile kerkida. Kas välja ilmub vana armastus, eksmees või käitud ise uue partnerlussuhtes vana malli järgi. Samas on nii, et nende vanade suhete või kokkulepetega seotud käitumismustrid võivad segada sul uut kujunevat partnerlust õiges valguses nägemast. Idealiseerid minevikku, vaatad möödunule läbi roosade prillide. Ent juhul, kui suudad minevikust lahti lasta, võib uus suhe või lihtsalt kohtumised inimestega pakkuda sulle sügavaid ja muljetavaldavaid kogemusi. Minevik sisaldab endas eelkõige sinu enda harjumusi, mis tunduvad nüüd liiga armsad, et neist lahti lasta.

***LÕVI

Juhul, kui aastavahetuse möllus vindi üle keerasid, siis nüüd oled silmitsi sellest sündivate tagajärgedega. Piltlikult öeldes pead nüüd lõhutud klaasi või vaasi kildhaaval kokku liimima ja selle vitriini tagasi asetama. Siiski peaks sul vigade parandus päris hästi õnnestuma.

Kolmapäeval ja neljapäeval teeb Päike poolkvadraadi Neptuuniga — need päevad ei sobi oluliste ettevõtmiste alustamiseks ega ka mingite kokkulepete sõlmimiseks. Küll aga tasuks neil päevil nähtud unenägudele ja ka muudele ennetele pöörata suuremat tähelepanu.

Reedel, laupäeval ja pühapäeval võid olla oma partneri suhtes liiga nõudlik ja pretensioonikas. Või siis oled lihtsalt haiglaslikult armukade.

***NEITSI

Aasta esimeses nädalas on sinu jaoks meeldiv vabaduse ja kohustuste tasakaal. Aasta alguses ei tohiks tööd veel kuigi palju olla või kui ongi, saad selle suurema vaevata tehtud. Sa oled tavalisest loomingulisem ning suudad ka rutiinset tööd teha hea enesetundega. Tõmbad võrdselt ligi nii elumehi kui ka töömehi ja heal juhul võidad saatuselt „kaks-ühes” paketi — elumehe, kes on ka korralik töömees…:). Või kohtad esmapilgul halli kontorirotti, kes lähemal tutvusel osutub kirglikuks voodiloomaks….

Nädala teisel poolel hakkab sind mõjutama Merkuuri ja Uraani kvadraat (täpne seis 9. jaanuaril). See aspekt võib tekitada sinus rahutu ja püsimatu meeleolu, samuti võid kokku puutuda infoga, mis sind üllatab või isegi šokeerib.

***KAALUD

Eriti just nädala teisel poolel võivad esile kerkida asjaolud, sündmused ja suhted, mis mingil viisil seotud minevikuga. Kunagi olnu võib nüüd tagasi pöörduda juba uuel spiraalil, andes sulle justkui uue võimaluse — seda kahjuks ka vanade vigade kordamise mõttes….

Teisel tasandil tõusevad nüüd fookusesse kodu ja majapidamisega seotud küsimused, samuti suhted pereliikmetega. Siin tuleks nüüd hoida rahulikku joont, liiga järske pöördeid ei maksaks teha.

Nädal ei sobi toitumise ja dieediga seotud eksperimentideks. Dieedi alustamine äärmiselt ebasoovitav! Samuti ei maksaks eksperimenteerida liiga eksootiliste roogadega.

***SKORPION

Oled keskendunud tulevikule ja kaugematele sihtidele — mõtled, mis saab sinust aastakümnete pärast…. Teisel tasandil püüad grupis või kollektiivis, millega oled seotud, saavutada võimalikult mugavat, ent samas kindlat positsiooni. Kui oled olnud tasemel, siis nüüd võidakse sulle „aumärk” rinda riputada — su teened teiste ees saavad tunnustatud. Ja vastupidi — kui oled lootusi petnud, võidakse rünnata su mainet ja reputatsiooni. Eriti just kolmapäeval ja neljapäeval võib su muidu laitmatus strateegias ilmneda nõrk koht, mida konkurendid enda huvides kasutaksid. Reedel, laupäeval ja pühapäeval on oht sattuda mõne kinnisidee mõju alla, samuti asjade kaotamise ja keeruka tehnika streikimise võimalus. Erilist ettevaatust liikluses!

***AMBUR

Uue aasta esimene nädal toob uue hingamise ja seda just elu materiaalses pooles. Kui vähegi viitsid pingutada ja suudad ületada oma pealiskaudsuse, saavutad kindlasti edu. Nii ostmine kui müümine lubab sulle nüüd suuremat kasusaamist. Kulusid õnnestub vähendada ja tulusid suurendada. Psühholoogilises plaanis saavutad suurema selguse selles, mida vajad. Nädal toob positiivses võtmes esile need väärtused, mis on sulle tegelikult olulised. Samuti suudad nüüd rohkem vahet teha sellel, mis sind lihtsalt huvitav ja sellel, milleta sa ei saa elada.

Kolmapäeval ja neljapäeval, samuti laupäeval ja pühapäeval ära siiski midagi tähtsat ette võta, samuti tuleks vältida kalli kauba või keeruka tehnika ostmist.

***KALJUKITS

Uue aasta algus on üsna soodne aeg uuteks algusteks — eriti just uuteks loomingulisteks ettevõtmisteks. Hästi edeneb kõik, mis on seotud loovuse, fantaseerimise, millegi väljamõtlemisega.

Samas annab veel nõrgalt tunda ka Kaljukitses olev Päikese ja Pluuto ühendus, mis hoiab sind kenasti joone peal ja aitab kenasti väsimuse ja tüdimuse vastu.

Nädala teises pooles võib sinuni jõuda jutte ja informatsiooni, mis ei pruugi tõele vastata. Samuti võid kogemata valele paberile alla kirjutada või õigele alla kirjutamata jätta. Seega võid praktilises tegevuses olla üsna hajameelne — eriti just kolmapäeval ja neljapäeval. Laupäeval ja pühapäeval kummitab jälle armukadeduse tont.

***VEEVALAJA

Aasta esimene nädal soosib sügavat pilguheitu oma hinge ja alateadvuse sügavustesse. Sul võib olla erilisi unenägusid või koged midagi müstilist.

Ka saad nüüd rohkem toetust ja tuge kodust — kas siis otseselt oma lähedastelt või mõjub lihtsalt (üksi) kodus olemine sulle rahustavalt. Kindel on see, et vajad oma „pesa” selleks, et end sotsiaalsetest pingetest vabaks raputada. Suurepärane nädal, et oma koju külalisi kutsuda, kodu kunstiliselt kaunistada või lihtsalt mõned tuhmunud kohad eredavärviliseks värvida.

Laupäeval leiab aga aset Veevalajas liikuva Veenuse ja Pluuto poolkvadraat. See aspekt võimendab kõiki kirgi ja ihasid — nii iha kui viha. Piltlikult öeldes „loobitakse taldrikuid ja siis toimub kirglik leppimine voodis”…:) Aspekti mõju on toimib vaid laupäeval ja pühapäeval.

***KALAD

Aasta 2012 alguses on su alateadvuse uksed avatud, mistõttu paneb kõikjal tähele sümboleid ja märke. Loominguliselt oled äärmiselt viljakas, kuid raamatupidamises ja mujal täpsust nõudvas töös võid kergesti vigu teha. Heaks enesetundeks vajad nüüd rohkem vaikust ja rahu — suures seltskonnas olles võid kergesti väsida.

Teisel tasandil on sul nüüd võimalus kohata meest, kes teab, mida ta elult tahab. Marsi „selge ja konkreetne” positsioon Neitsis ehk Kalade suhetemärgis viitab maskuliinsele jõule, kes ei unista ega heieta, vaid tegutseb. Vahel liigagi robustselt ja fantaasiavaeselt, kuid vähemalt asjad liiguvad — mingis suunas…:)