JÄÄR

Nädalale vajutab jõulise ja samas ka originaalse pitseri Marsi ja Uraani trigoon, mille mõju on igas mõttes vabastav ja uusi võimalusi loov. Aspekt on seda soodsam, mida rohkem on su elus olnud viimasel ajal takistusi ja piiranguid.

Kuna sinus olev jõud vabaneb Uraani mõjul, suudad vajaduse korral olla põletavalt kirglik ning suvalise aadamapoja kergelt ümber sõrme väänata. Iseküsimus, mida sa sellega saavutad? Sa ei vaja ju enda kõrvale mingit tuhvlialust, vaid ikka säravat isiksust, kes ka sinu särama paneks! Seega jälgi seda, et sa ise liiga „meheks” ei muutuks — muidu võid oma printsist kergesti printsessi teha!

Kui omad selleks kalduvust, võib sellel nädalal välja lüüa sinu armukadedus ja soov oma partnerit kontrollida. Või siis vastupidi — partner üritab sinu üle mingit võimu või kontrolli saada.

SÕNN

Võid avastada, et ka väikestes ja lihtsates asjades peitub salapära ja võlu. Hakkad näiteks igahommikuses kohvijoomises nägema rituaali, mis häälestab vaimu eelolevaks päevaks. Ilu, tähenduse või lausa sõnumi nägemine argistes mustrites mõjub värskendavalt ja annab uut energiat. See on nädala positiivne ja poeetiline sõnum. Negatiivsel juhul (eelkõige siis, kui oled oma tööd ja tegemised viimasele minutile jätnud) koged argipäeva painet ja tunned, kuidas asjad kasvavad üle pea. Soovitus — ära mõtle tööle, tööd tegemata, vaid tee tööd, tööle mõtlemata! Tööst mõtlemine on tihti väsitavam, kui töö ise.

Suhete osas võid Veenuse-Pluuto kvadraadi tõttu kannatada võrdselt nii viha- kui ihahoogude käes — su partner tekitab sinus tugevaid tundeid seinast seina — aga vähemalt ei ole sa ükskõikne! Suurim pingelaeng on suhtes, mis on juba välja kujunenud või isegi rutiinseks muutunud.

KAKSIKUD

Hea, kui saaksid selle nädala pühendada oma kodule või siis oma sisemisele minale — mis on su hinge kodu. Oma juurte ja päritolu tajumine võib nüüd mõjuda väga puhastavalt ja vabastada sind mineviku hirmudest ja rõhuvatest mälestustest.

Praktilisel tasandil on soositud suuremad ostud kodu tarbeks — mööbel, kunstiesemed, kaunistused. Väike maalritöö või uue tapeeditüki panek ei teeks paha. Edu soosib ka neid, kes seotud kinnisvara, põllumajanduse, eriti toiduainetega.

Noored ja seiklushimulised Kaksikud kipuvad eriti seksuaalses plaanis võtma liiga suuri riske ja looma kahtlase väärtusega suhteid. Eriti ebasoovitav päev uuteks tutvusteks, aga ka koostöö alustamiseks laiemas mõttes on teisipäev. Ka kolmapäeval ja neljapäeval alustatud ettevõtmised või tutvused toovad edaspidi kaasa pettust ja usaldamatust.

VÄHK

Välja lööb sinu vana viga  — soov õigustada sulle pandud lootusi ning olla iga hinna eest tasemel. Sa kardad paaniliselt olla mittetõsiseltvõetav, mistõttu võtad ka ennast ülemäära tõsiselt, mis omakorda tekitab sinus seltskondliku krambi. Su sõnad ja eriti naeratus tundub olevat rangelt limiteeritud — kõigile seda küll ei jätku!

Igatahes oled sa küllaltki murelik ning alahindad nii enda kui teiste võimalusi. Näed igas põõsas tonti — kuid heal juhul näed selle tondi kõrval ka mõnda inspireerivat kolli, kes aitab sul leida geniaalset lahendust aktuaalsele probleemile. Kuid nädala jooksul sobib osta kunsti või kaunistada kodu.

Kolmapäev ja neljapäev (Kuu Vähis) on siiski üsna soodsad päevad oma naiselikkuse esiletoomiseks, emotsionaalseteks kohtumisteks ja tunnete väljanäitamiseks.

LÕVI

Esmaspäeval kell 4.51 jõuab maskuliinne Marss Lõvisse! Marss liigub Lõvis kuni 11. novembrini. Niisiis on ees ootamas tegus ja aktiivne aeg, mil sinus on tavalisest rohkem energiat ja pealehakkamist. Samuti sümboliseerib Marss alati ka aktiivset, jõulist ja mehelikku meest, mistõttu lähiajal võib sul sääraste isenditega rohkem kokkupuuteid olla.

Veenuse asend võib aga algaval nädalal tekitada pingeid ja hõõrdumisi sinu ja su töökaaslaste vahel. Teine võimalus — Veenuse teemades on liiga palju pedantsust ja detailidesse takerdumist, mis segab nautimast ja end vabalt tundmast. Võimalik, et just rutiin magamistoas on hetkel eriti häiriv. Või ka vastupidi — mingid ülepingutatud mängud ja abivahenditega liialdamine.

Kolmapäeval ja neljapäeval teeb Päike kvinkunski Neptuuniga — ebasoodsad päevad mistahes praktilisteks ja rahalisteks ettevõtmisteks.

NEITSI

Algaval nädalal on fookuses elu praktilisem ja materiaalsem pool, mis võib nüüd olla pingete ja väljakutsete allikaks. Kui kavatsed osta midagi kallist või tehniliselt keerukat, pea kindlasti sõbra või elukaaslasega nõu. Tehnika ja keerulised seadmed võivad nüüd peavalu valmistada. Arvutiga töötades tee oma failidest pidevalt mälupulgale koopiaid! Ja kui su auto pole enam esimeses nooruses, ära pikka teekonda ette võta.

Kuid armastuses ja seksuaalses plaanis oled nüüd innukam ning ilmutad ka ise antud asjas suuremat initsiatiivi. Samas võid olla oma partneri suhtes ülemäära kriitiline ning teha talle kohatuid märkusi — koguni seksuaalses plaanis…

Samas annab Marsi asend sulle nii sellel kui ka järgmisel nädalal palju sisemist tugevust, vastupanuvõimet, justkui teatud immuunsust negatiivsete asjade suhtes. Parimad nädalad oma sisemise jõu kasvatamiseks.

KAALUD

Esmaspäeval asetleidva Veenuse ja Pluuto kvadraadi mõjul võid terve nädala jooksul olla tavapärasest armukadedam ja ka laiemas mõttes oma partnerit kontrolliv ja mõjutav. Võimalik, et sinu ja su partneri või mõne teise inimese vahel tekib pinge, mille allikaks on mingid hüved ja privileegid, või ka lihtsalt asjad või raha. Intiimsuhetes annavad nüüd eriti tunda seksuaalsed vajakajäämised ja sellelt pinnalt võivad ka suhted jaheneda.

Ent kõrgemal tasandil sobib nädal ideaalselt kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks, jõulise visiooni loomiseks sellest, millises suunas tahad edasi liikuda. Koged nüüd oma meeleoludes elevust tekitavat segu kiirusest ja originaalsusest. Sul on tunne, et kõik on võimalik — ja ongi!

Ja reedel, 23. septembril kell 12.05 algab sügis! Ehk siis Päike jõuab Kaalude märki!

SKORPION

Sulle võib tunduda, et kõik teised on andekad ja edukad ning sina üks väike saamatu putukas, kes millegagi hakkama ei saa. Oma võimete ja võimaluste alahindamine võibki sind aina suurenevas konkurentsis kaotajaks jätta. Samas võid omaette olles nautida oma kõrgenenud loovust ja inspiratsioonipuhanguid. Veenus liigub sinu saladuste, varjatuse ja alateadvuse sektoris (Kaaludes), tehes terve nädala jooksul kvadraati Pluutoga. Selline seis annabki vajaduse luua, tuua oma hingest ja alateadvusest välja see, mis sind painab ja mida sa tahaksid teistega jagada. Samas võivad välja tulla ka sinu saladused või sinu need käitumismustrid, mida sa tahad teiste eest varjata. Seega kui sul on „luukere kapis", ole eriti valvas ja tähelepanelik!

Ent järgmise kahe nädala jooksul (isegi kuni 10. oktoobrini) on sul suurepärased võimalused haarata ühiskondlikus ja tööalases liinis juhtimine enda kätte.

AMBUR

Kas sul on kadedaid suguõdesid, kes sulle kaikaid kodaratesse tahavad loopida? Kui on, siis nüüd võivadki nad midagi ette võtta. Nädala märksõnaks ongi konkurents, rivaalitsemine ning kadedus. See võib avalduda nii sinu töösuhetes kui ka isikliku elu tasandil. Nädal tuleb seda pingelisem, mida paremat ja kõrgemat positsiooni omad. Kui elad rahulikku kodust elu ja sul pole konkurente, ei saa see seis ka realiseeruda. Sel juhul tunned lihtsalt ebamäärast vastutustunnet või rahulolematust, mis sunnib plaane ümber vaatama või midagi muutma. Kuid igatahes paneb nädal asjad liikuma ja võimaldab üle saada surnud punktist.

Teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval hoidu oluliste otsuste vastuvõtmisest ning tähtsate ettevõtmiste alustamiseks. Päevad sobivad loominguliseks tööks ning kunsti ja eksootika nautimiseks. Reedel, laupäeval ja pühapäeval võid käituda ülemäära väljakutsuvalt ja võtta liiga suuri riske.

KALJUKITS

Eriti just nädala esimesel poolel on võimalik, et mingi jõud tahab sind endale allutada või sinu üle mingit kontrolli omada. Olgu selleks siis boss või mõni teine sinust kõrgemalseisev jõud. Lase kõik võimalikud pinged endast läbi voolata, ära jäta neid enda sisse!

Veenuse positsioon lubab prognoosida erutavaid võnkeid tööpostil, erootilisi hetki kolleegiga. Tõenäoliselt asi siiski niikaugele ei arene — kuid võimalus selleks on avatud.

Marsi asend lubab nii sellel ja ka järgmisel nädalal kiireid ja positiivseid muutusi — eriti siis, kui siiani on palju takitusi ja asjade venimist ette tulnud. Samas hakkab nädala lõpus tunda andma Veenuse ja Saturni ühendus, mis toob rangemaid ja vaoshoitumaid toone Veenuse teemadesse — nii (intiim) suhetesse kui ka lõbudesse ja meelelahutusse. Samas võib see aspekt sulle kätte mängida soodsaid ühiskondlikke või tööalaseid pakkumisi.

VEEVALAJA

Eriti just nädala esimesel poolel on õhus tunda (vaimse) konkurentsi ja võimuvõitluse hõngu — võimalik, et keegi püüab sulle peale suruda asju, millega sa ei saa nõus olla — eriti just ideede ja maailmavaate tasandil.

Samas hoovab sinusse ka uut infot ja uusi ideid — sinus on justkui mingi sisemine raadio, mis kukub õigele kanalile just siis, kui seda vajad.

Suhete osas tähendab Marsi jõudmine sinu partnerluse märki (Lõvisse) seda, et Marsilik ehk ürgmehelik printsiip suhete liinis nüüd suuremat rolli mängib. Marsi asend on eriti tugev kuni 10. oktoobrini. Seega võid lähemate nädalate jooksul kokku trehvata mõne Tõelise Mehega. Samas tähistab Marss ka lihtsalt pingelist konkurentsi ja võitlusmomenti.

Kolmapäeval ja neljapäeval ole ettevaatlik uute tutvuste suhtes ja ära alusta ka millegi sinu jaoks olulisega.

KALAD

Lähened rannikule, mis kannab nime „Muutuste Saar". Või jõuad sügaviku kohale nimega „Müstiline Sügavik".

Seega on õhus (õigemini vees) tunda muutuste hoovusi, mis hakkavad sind kaasa kiskuma. Õnneks on hoovuse iseloom üsna rahulik ja sa võid sealt soovi korral alati välja ujuda.

Asjad, ettevõtmised või suhted, mida sa säilitad vaid harjumusest ja inertsist, võivad nüüd kas lõppeda või uueneda. Aga kas sa pead olema kõrvaltvaataja? Kindlasti mitte — haara ise härjal sarvist ja püüa olukordi aktiivselt ise suunata! Kui kuskil asi susiseb, siis anna kas tuld juurde või kustuta see! Aeg nõuab konkreetsust, „poole valimist" ja tegusid.

Kolmapäeval ja neljapäeval teeb Päike kvinkunksi Neptuuniga. Nendel päevadel tuleks välistada uue suhte loomine.