Kuusõlmede asend on Amburi jaoks 6. solaarmajast 12. solaarmajja. Niisiis on 6. solaarmaja (argipäev, olme, igapäevatöö, rutiin, süsteem, kord, tervise ja hügieeniga seonduv, pisiasjad, süvenemine detailidesse) selleks valdkonnaks, millesse oled „kinni jäänud” ja nüüd tuleb sul liikuda 12. maja printsiipide suunas (psüühilised energiad, mittemateriaalsus, alateadvus, hinge sügavused, paranormaalsed ja müstilised kogemused, eraldatus, üksindus, saladused, rahu, meditatiivsus, ühtesulamine Tervikuga, Algallika tunnetamine).

Kuni suvise pööripäevani (Jupiter ja Lilit liiguvad mõlemad partnerluse solaarmajas) mängib olulist osa partnerlus, kõik sellised suhted, kus oled Sina ja Tema — mitte mingi suurem grupp. Partnerist või mingist kokkuleppest, lepingust võib olulist kasu tõusta. Kui oled noor, võib sul tekkida suhe mõne vanema isikuga. Või siis isikuga (aga ka firma või organisatsiooniga), kes on sotsiaalselt ja ühiskondlikult kõrgel positsioonil. 26. juunil siseneb Jupiter Vähki, mis Amburite jaoks on 8. solaarmaja. Niisiis on aeg kuni juulini 2014 sinu jaoks müstilisem, salapärasem ja tähenduslikum. 2013 teisel poolaastal moodustab Jupiter ka praktiliselt pideva ühenduse Lilitiga — seega võib aasta teine pool tuua su ellu palju sellist, mis sulle sügavat psühholoogilist ja eksistentsiaalset mõju avaldab ning mis võib viia suurema muutuseni sinu ellusuhtumises ja maailmavaates. Sa võid ka avastada endas uusi psühholoogilisi võimeid, kogeda midagi paranormaalset, näha vapustavat visiooni või nägemust. Rohkem on kokkupuuteid „surmaga“ — olukordadega, kus midagi lõpeb, muutub, teiseneb, transformeerub. Mida jäigem on sinu ellusuhtumine ja maailmavaade, seda suuremas segaduses oled — juhtub palju sellist, mis ei mahu kuidagi su senisesse maailmapilti. Pead olema valmis vaimses plaanis ümber kohanema, ümber õppima. Saturni asend koos Põhjasõlmega Skorpionis näitab vajadust arendada ja kasvatada oma tahet ehk siis olla üle oma hirmudest ja kompleksidest.

Jaanuaris-veebruaris hoia tervist, ära üle tööta. Asjade kaotamise, varguste võimalus. Riske mitte võtta! Kevadisest pööripäevast 20. aprillini kipud oma egoga üle pingutama — konfliktide oht. Märtsi keskpaigast juuni keskpaigani valitseb ootamatuste ja äkkintsidentide suurenenud tõenäosus. Samas on võimalik ka ootamatu edu ja läbimurre. Juuli keskpaigast kuni oktoobri keskpaigani (eriti aga augusti teises ja septembri esimeses pooles) tuleks eemale hoida kõigest, mis ei pruugi olla seaduslik. Võid tunda kiusatust oma positsiooni või privileege kuritarvitada, saada mingit kasu või hüvesid ebaseaduslikke teid kasutades. Aasta viimastel kuudel on õhus ärevust, võimalikud on kummalised, harjumatud ja ka äkilised arengud.