2013 aastal toetab sind Saturni ja Pluuto sekstiil ( jaanuarist maini, samuti septembris ja oktoobri esimeses pooles). Saturn kui Kaljukitse valitseja on Skorpionis ja Pluuto kui Skorpioni valitseja Kaljukitses. Selline topeltkombinatsioon annab sulle võimaluse oma elu ja sündmusi selle kenasti kontrolli all hoida - seda aga juhul, kui sa keskendunud endale ja oma tahtele ega lase end kaasa kiskuda välisest möllust ja segadustest, mis maailmas võib valitseda. 

Kuusõlmede positsioon näitab vajadust sulanduda mingisse gruppi või rühma ja teha kollektiivset koostööd. Pead loobuma soovist üski soleerida - nüüd on aeg õppida kooris laulma.. Kuid Kaljukitses liikuv Pluuto teeb aasta teises pooles (juulist-augustist detsembri keskpaigani) trigooni Lõunasõlmele - seega peaks just sellel perioodil olema lihtsam uue grupi või kollektiiviga kohaneda.

Augustis, septembris ja oktoobris on Saturn ühenduses Draakoni peaga ehk siis Kuu Põhjasõlmega. See on aeg suunata oma tähelepanu ja kogu energia ühte kindlasse punkti ehk eesmärki ja teha kõik selle saavutamiseks. Võimalik, et sel ajal ilmub su ellu mingi grupp või kollektiiv, kellega koos satud „õige soone peale". Erinevad seltskonnad ja grupid võivad sind sel ajal palju aidata - tegelikult mitte vaid sellel ajal, vaid terve aasta jooksul. Seega peaksid rühmatöö ja kollektiivse loomingu seadma esikohale - kuigi sul on suur tahtmine üksi nokitseda.

Aasta esimeses pooles võib olla väga palju tööd ja detailides hulpimist. Ületöötamise korral võib tervis kannatada. Samas võid ka oma töödes läbimurde saavutada. 26. juunil siseneb Jupiter sinu üks-ühele suhete märki (Vähki). Ja Jupiter liigub seal koos müstilise ja mitmeplaanilise Lilitiga kuni aasta lõpuni. Seega toob aasta teine pool su ellu palju uusi suhteid, mille tagajärjel su arusaamad ja maailmapilt võib oluliselt muutuda. Jupiter on Guru ja õpetaja sümbol, filosoofia ja kõrghariduse ning poliitiliste vaadete sümbol. Lilit võib selle kõik segi pöörata ja tekitada maailmapildis suure maavärisemise. Augustis ja septembri esimeses pooles võib teema eriti aktuaalne olla.