Marsi kvadraat Lilitiga — siin seguneb mehelik jõud negatiivse naiselikkuse sümboliga — Lilitiga. Aspekt võib kaasa tuua jõu ja energia valesti kasutamise, jõuga liialdamise. Samas on võimalik ka selge ja sirgjoonelise Jõu raugemine või sumbumine Lilitlikku salakavalusse või pahelisusesse. See aspekt võib ka tekitada mingi sündmuse või olukorra, mis selgelt eristub teistest omasugustest. Lihtsamal tasandil hakkavad Marsi liialdused (vägivalla ja sõdadega seonduv) lihtsalt rohkem silma ja annavad kõneainet.

Marss Vähis võib sümboliseerida ka „meest kodus” ja Lilit Jääras „naist tegutsemas”. Seega suureneb oht, et aktiivsed naised panevad mehed kööki luku taha ja hakkavad ise vägesid juhatama….:)

JÄÄR

Teisipäeva õhtul tekkiv Marsi ja Jääras liikuva Liliti kvadraat võib terve nädala jooksul luua olukordi, kus sa sattud ootamatult teiste tähelepanu alla. Seda rohkem negatiivses võtmes — keegi võib sinu kohta mingi kõlaka lahti lasta või hoitakse sinu eest lihtsalt sulle vajaliku infot saladuses. Seda enam ära anna ise alust endale näpuga näidata! Ole aus ja siiras ja siis on lootust, et sulle vastatakse samaga. Kõige halvem on see, kui sa jätad oma jutus otsad lahti ja annad sellega teistele võimaluse sinu sõnu mitmel viisil tõlgendada. Ka kõik minevikuga seonduv (ka vanad suhted) võib võtta keerulise pöörde. Näiteks üritad uue kallima eest oma minevikku varjata — see ei pruugi õnnestuda jne.

Reedel ja laupäeval loodud suhe võib olla küll kirglik, kuid tuua kaasa ülemäärast kiivust ja ka oma tunnete varjamist.

SÕNN

Sõnnis asuv Jupiter teeb algaval nädalal õnneliku aspekti nii Sõnni valitseja Veenusega kui ka Päikesega. Tuleb kaunis, võimalusterohke, armastust ja seltskonda soosiv nädal! Nii et ole vaid ise aktiivne ja liigu rohkem ringi — võid kohata kedagi, kellega tekib kiiresti üksteisemõistmine ja miks mitte ka armastus!

Ka on sul nüüd rohkem juhuslikku õnne — Fortuuna on hetkel sinu sõbranna ja koos õnnestub teil nii mõndagi!

Seevastu kõik see, millest sa pole teadlik või mida sa piisavalt enda jaoks ei teadvusta, võib probleeme ja keerukusi kaasa tuua. Saladused, salatsemine, varjamine, intriigid, varjatud ja peidetud asjad — kõik see võib võimendada pingeid ja arusaamatusi.

KAKSIKUD

Kuni neljapäeva õhtuni valitsevad veel suhteliselt rahutud meeleolud, siis peaks rahulikum aeg kätte jõudma.

Veenuse harmooniline asend sinu kodu ja sisemise turvatunde märgis toob kaasa suurema sisemise rahulolu. Sa tunned, et su hinge vajadused on rahuldatud ning sa võid rahulikult hinge tõmmata ja nautida näiteks oma koduse elu meeldivaid külgi. Suhted kodustega peaksidki olema igati harmoonilised. Nädal sobib ideaalselt ka kodu kaunistamiseks, eriti just suurte ja ilusate (mööbli)esemete hankimiseks. Ka kolimine ja kõik kinnisvaratehingud sobivad nädala võngetega.

Samas võivad sinu suhted sõprade või mingi grupiga olla pingelised ja tuua kaasa konflikte.

Nädal ei soosi tööd ei mees- ega naiskonnas, vaid pigem omaette nokitsemist.

VÄHK

Vähis liikuva Marsi kvadraat Lilitiga peaks sind veidi ettevaatlikuks tegema. See aspekt võib kaasa tuua olukorra, kus su maine või reputatsioon saab mingil viisil kahjustada. Võid sattuda valel ajal valesse kohta ja tulemuseks on ebameeldiv avalik tähelepanu. Samas, kui oled just tähelepanu püüdmise peal väljas ja tahad näiteks reklaami huvides väikest sensatsiooni, aitab see aspekt sellele tublisti kaasa. Samas on oht, et sellel nädalal saadakse sinu eesmärkidest ja pingutustest valesti aru. See kehtib eriti ühiskondliku-avaliku tegevuse kohta. Sind võidakse süüdistada ka valetamises või ebaeetilises käitumises.

Suhtes meestega võib see seis kaasa tuua äärmuslikke või raskesti mõistetavaid olukordi. Samuti situatsioone, mis sarnanevad lõksule või reetmisele.

LÕVI

Päikese ja Jupiteri trigoon muudab sind füüsilises ja nähtavas maailmas enesekindlaks ja säravaks. Lased oma ilul ja veetlusel välja paista ja naudid sellest sündivat avalikku tähelepanu. Ent kõige selle juures oled oma sisemises vaimuilmas pinges ja alahindad ennast — eriti just oma teadmisi ja professionaalseid oskusi. Seetõttu võib kooliaasta algus sind eriti murelikuks teha — kas suudad ikka korralikult õppida või oma lapsi õpetada? Suhete tasandil ongi hetkel keerulised just suhted õpetajate, juhendajate, ka oma isikliku „guruga” (juhul, kui ta sul olemas on). Kui oled ise õpetaja, siis lähed kergesti iseendaga vastuollu.

Reedel ja laupäeval ei tohiks kanda esimest korda uusi riideid ega kalleid ehteid (rebenemise, kiire kulumise ja määrdumise oht).

NEITSI

Neitsis liikuvad Päike ja Veenus teevad sellel nädalal mõlemad õnneliku aspekti külluse ja avardumise sümbolile Jupiterile. Seega on oodata võimaluste- ja suheterohket nädalat, mil kõik laabub tavalisest paremini. Naudid erinevaid seltskondi, kuna oled populaarne ja tõmbad vajalikke inimesi magnetina ligi. Läbi erinevate suhete õpid ka juurde uusi oskusi ja laiendad oma vaatenurki. Eriti head ja viljakad suhted peaksid sul olema oma õpetajatega, juhendajatega, üldse kõikide vaimsete eeskujudega. Ka suhted välismaalaste ja välismaaga üldiselt on viljakad.

Kui tekib armusuhe, on sel juures tugev vaimne ja intellektuaalne dimensioon. Samas võib siiani vaid vaimsel mõttekaaslusel rajanev suhe füüsiliseks suhteks üle kasvada.

KAALUD

Kooliaasta algus võib muidugi olla rahutu ja närviline aeg, kuid Veenuse ja Jupiteri trigoon aitab sul seda kõike rahulikult ja harmooniliselt üle elada. Veenuse õnnelik asend sinu hinge ja alateadvuse märgis (Neitsis) avab su loovuse ja intuitsiooni väravad. Suhetesse võib selline seis tuua platoonilist kiindumust ja võimet „kaugelt armastada”. Tuleks vaid jälgida, et sa ei hakkaks reaalse inimese asemel armastama oma ettekujutust temast.

Nädal soosib ka sisemist kasvu, arengut, ebavajalikust vabanemist, kasu saamist ühisomandist ja jagatud vahenditest. Sinus suureneb ürgne elujõud, mistõttu saad parema kontakti oma loomuliku seksuaalsusega.

Pingeid võib ette tulla sotsiaalses ja ühiskondlikus plaanis, kus mingid jõud võivad sulle üritada kaikaid kodaratesse loopida.

SKORPION

Igati suurepärane nädal uute intellektuaalsete kontaktide loomiseks — sõpruseks, klubi või seltsi liikmeks astumiseks, samuti igasuguseks kollektiivseks meeskonnatööks. Sinu ja teiste vahel on nüüd suurem vaimne kokkukuuluvustunne — on tunne, et ajate ühist asja ja jagate ühiseid ideaale. Samuti soosib nädal tulevikuplaanide tegemist — näed selgesti kaugemat perspektiivi ja suudad teha vahet olulisel ja ebaolulisel.

Kolmapäeval ja neljapäeval (kuni 21.25-ni) võid vaikust ja rahu nautides tulla suurepärase idee peale. Samas tuleks püüda lõpetada kõik poolikud tööd.

Neljapäeval kell 21.48 siseneb Kuu Skorpionisse ja jääb sinna kuni pühapäevani kell 0.03-ni.

See on hea aeg olemaks sina ise, teha teistele selgeks enda tegelikud soovid ja vajadused. Samas võivad tugevneda kiivus ja armukadedus.

AMBUR

Teisipäeval kulmineeruv Veenuse trigoon Jupiteriga toob kõik võimalused ja potentsiaalid sulle lähemale — ole vaid naine ja kasuta võimalust! Võib tekkida olukord, kus suudad ühendada isiklikud ja ametlikud suhted, mille läbi parandad oma ühiskondlikku positsiooni. Abi võib olla ka mõnest positsioonikast meeskodanikust, kes avab sulle mõned sinu jaoks olulised uksed.

Samas on oht, et langed mõne kinnisidee mõju alla, oled soovmõtlemise ohver või pooldad fanaatiliselt mõnda ideed või seisukohta. Komplimendid ja meelitused, mis sulle nüüd osaks langevad, ei pruugi olla siirad ja toovad kaasa varjatud ebameeldivusi. Ka võid kergesti anda järele erinevatele kiusatustele ja ahvatlustele, asetades ohtu oma tervise või maine.

  

KALJUKITS

Kõik see, mida sai kirjutatud suhete ja eksootika kohta eelmisel nädalal, kehtib ka sellel nädalal. Kui eelmine nädal oli rohkem vaimse ja intellektuaalse suunitlusega, siis algaval nädalal suudad nautida rohkem füüsilisel tasandil. Oled sellel nädalal tavalisest palju mängulisem ja spontaansem ning suudad viibida „hetkes” ja seda nautida. Väga hästi sobib nädala võngetega näiteks puhkusereis soojale maale või lihtsalt võõraste kultuuride nautimine läbi raamatute või filmide.

Seevastu lähisuhted (suhe elukaaslase, vanemate, lastega, ka sugulastega) võivad olla keerulised ja nõuda häid psühholoogivõimeid. Probleeme võib tekkida seoses usaldusega, avameelsusega, siirusega. Võnked on ebasoodsad ka kinnisvaratehinguteks ja kolimiseks.

VEEVALAJA

Nädal soosib sisemise rahu ja kindluse saavutamist, „hinge maandumist” või siis juurdumist sellesse, mis on tuttav ja turvatunnet pakkuv. Saad aru sellest, mida sa tegelikult vajad ning mida pead tegema selleks, et su hing ellu jääks ja eluenergia kopitama ei läheks.

Praktilisel tasandil naudid oma kodu kui kindlust ning sellest tulenevat võimalust olla iseendaga. Vajad oma mõtete korrastamiseks rohkem aega ja omaette olemist. Samas, kui lood suhte, saab see olema tavapärasest sügavam ja mitmeplaanilisem.

Väga soodne nädal kõigeks, mis seondub toidu, söögi, söömisharjumuste ja dieetidega.

Rutiinse töö ja igapäevaste kohustuste tasandil võib aga ette tulla pingeid, konkurentsi ja ka vale või puuduliku info põhjal sündivaid otsuseid.

KALAD

Väga ilus ja võimalusterohke nädal suhete liinis! Kui aga istud kodus ja ikka veel unistad, magad oma suhtevõimalused päris kindlasti maha! Nii et võimaluse korral mine ikka rahva sekka ja vaata avatud silmadega ringi.

Seevastu keerukusi, ebaselgust, hämamist või otsest valet võid kogeda seoses raha- ja äriasjadega. Samuti tegevustes, mida sa naudid — vaba aeg, meelelahutus, armuhetked, mängud ja lõbustused. Ka siin võib kujuneda olukord, mis sarnaneb lõksu või intriigiga. Seega ole just pidutsedes ettevaatlik võõrastega ning rahaasjade ajamisel kontrolli oma partneri tausta!

Samas sobib nädal asjade-esemete „väestamiseks” ehk siis teatud kindla energiaga laadimiseks. Valmista endale amulett või talisman!