KAALUD

Sina ja Jäär. Töösuhted Jääraga on keerulised. Harmoonia valitseb vaid sõprussuhetes. Armastus võib teie vahel tekkida, ent tunded kaovad õige pea.

Sina ja Sõnn. Oled tavaliselt liiga häbelik, et Sõnni tähelepanu äratada. Ent uuel aastal olukord muutub. Sa oled julgem, näitad oma parimaid omadusi ning Sõnn märkab sind. Sõprus kujuneb raskeks, ent kaunis romaan on täiesti võimalik. Tööl võib Sõnn asuda sind survestama.

Sina ja Kaksikud. Kaksikutest saab ideaalne voodipartner. Ent tööl hoia kaugemale — Kaksikuid segab sinu ebapraktilisus, sulle ei meeldi aga nende pragmatism. Kaksikust sõbra õla võib aga julgesti märjaks nutta.

Sina ja Vähk. Teie suhted on igal alal head. Kui teie vahel puhkeb armastus, siis tea, et oled kohanud ideaalset elukaaslast — armastavat ja ustavat. Kolleegist Vähk aitab sul vastu võtta olulisi otsuseid. Sõber Vähk on aga vajalikul hetkel alati sinu kõrval.

Sina ja Lõvi. Suhete perspektiiv Lõviga pole paha. Juhul, kui sa ei hakka domineerima, areneb teil imepäraselt harmooniline ja sõbralik armastus. Töised suhted on produktiivsed juhul, kui arutad õigel ajal tekkinud probleeme, mitte ei vaiki nendest.

Sina ja Neitsi. Neitsi vaoshoitus ja sinu ettearvamatus takistavad kindlate suhete loomist. Kui aga formuleerid selgemini oma soove, laabub kõik. Tööl on teil tõeline sümbioos: Neitsi kasutab sinu intuitsiooni, sina aga tema praktilisust.

Sina ja Kaalud. Uuel aastal on armastus teie vahel küsimärgi all. Teil hakkab koos igav. Ka sõprus pole kuigi tõenäoline — vajate mõlemad tuge ning esimeste ebameeldivuste ilmnemisel asute võistlema au eest olla see, kellel on raskem. Ent külg külje kõrval töötamine sujub suurepäraselt.

Sina ja Skorpion. Olete täielikud vastandid ning just seetõttu sobite. Sõpruses veab Skorpion sind endaga kaasa, armastuses täiendad sa oma emotsionaalsusega tema rahulikkust. Tööl saab Skorpionist sulle tugev ülemus, truu alluv ja hea sõber.

Sina ja Ambur. Liit tõotab tulla kirglik nii voodis, kui ka väljaspool seda. Tuline seks kasvab üle sama tulisteks riidudeks magamistoa ukse taga. Samas mõistate teineteist suurepäraselt, seetõttu ei ületa piire armastuses ega ka sõpruses. Koostöö Amburist kolleegiga kujuneb loomingulisel alal edukaks.

Sina ja Kaljukits. Kaljukits on võlutud sinu rikkast sisemaailmast, ent mitte kauaks. Armusuhted algavad lummavate tunnetega, ent viivad lõpuks vaid seksini. Sõprus kujuneb ühekülgseks — sõbrustama pead sina, Kaljukits vaid vaatab rahulikult pealt. Et edukalt koos töötada, tuleb sul oma ambitsioone vähendada.

Sina ja Veevalaja. Uuel aastal sobite igal alal. Sina loovutad Veevalajale rõõmuga liidrikoha nii tööl, armastuses kui ka sõpruses. Tema aga võtab heal meelel endale vastutuse suhete arendamiseks.

Sina ja Kalad. Tööl kujunevad suhted ideaalseteks. Sinu paindlikkus ja Kalade hea analüüsivõime teevad võimatu võimalikuks. Lühike romaan kujuneb meeldivaks, kui sa ei hakka Kaladelt nõudma pidevat tunnete kinnitust. Sõprus kujuneb ootamatult huvitavaks, kui lepid sellega, et Kalast sõber kaob sageli ilma ette hoiatamata.

SKORPION

Sina ja Jäär. Sulle meeldib Jäära vapustav oskus hüpelda kergelt ühelt teemalt teisele. Tasub vaid viibida Jäära seltsis, kui uus vaade tavalistele asjadele on kindlustatud.

Sina ja Sõnn. Uuel aastal meenutavad teie suhted vastaspoolte liitu. Isegi, kui sulle pole üldse omane tunnete tormiline ilmutamine, ei suuda sa emotsioonideta suhtuda Sõnni tegevusse. Püüa siiski emotsioone kontrollida ja kuulata sagedamini mõistuse häält.

Sina ja Kaksikud. Kaksikud märkavad hästi teiste inimeste puudusi. Ent nad ei käitu nii mitte õelusest, vaid soovist muuta teisi väheke paremaks. Ka sinule on omane püüd täiuslikkuse poole, ent sina valid diplomaatilisemaid teid. Ära vaidle Kaksikutega, vastastikused järeleandmised muudavad suhted harmoonilisemateks ja stabiilsemateks.

Sina ja Vähk. Vähi emotsionaalselt haavatav natuur vajab sinu diplomaatiat. Austa tema saladusi ja ilmuta oma väljaütlemistes taktitunnet. Vähk hindab sinu oskust olla mitte üksnes meeldiv vestluskaaslane, vaid ka ustav sõber ja paariline.

Sina ja Lõvi. Lõvi ihkab tähelepanu ja komplimente ning sa tead seda suurepäraselt. Käige sagedamini koos väljas ning suhelge ühiste sõprade ja tuttavatega.

Sina ja Neitsi. Õpi Neitsilt säästmist ebavajalike kulude pealt ning oskust seejuures ikkagi efektne välja näha. Leiate kergesti ühiseid kokkupuutepunkte ning see muudab teie suhted tõeliselt soojadeks ja harmoonilisteks.

Sina ja Kaalud. Teis on palju ühist. Püüd stabiilsuse poole, oskus vältida konflikte ning vajadusel kompromissile minna muudavad teie suhted väga vastupidavateks.

Sina ja Skorpion. Teil on, millest isekeskis rääkida ning mida koos sõpradega ette võtta. Ühised teemad, sarnased huvid ning vaated tulevikule aitavad ületada tekkivaid erimeelsusi. Uuel aastal läheb teil vaid väheke enam otsustavust tarvis. Haara sagedamini initsiatiiv enda kätesse.

Sina ja Ambur. Uuel aastal vaatad Amburit vaimustunult. Tema otsatu optimism ja teravmeelsus nõiuvad su lihtsalt ära. Võta eeskuju Amburist kallimast, sõbrast või kolleegist. Õpi kõiges nägema positiivseid momente ning teie suhted muutuvad veelgi imepärasemateks.

Sina ja Kaljukits. Kaljukits demonstreerib uuel aastal uskumatut vaistu rahaasjades. Kui sul on rahaga probleeme, küsi kindlasti Kaljukitselt nõu või abi. Ta toetab ja aitab sind kindlasti.

Sina ja Veevalaja. Veevalaja loominguline natuur, tema pidev püüd uue poole ei jäta sind ükskõikseks. Ära piira ta vabadust, osale rohkem selles, mis talle meeldib ning teie liit muutub veelgi kindlamaks. Veevalajast kolleegid ja ülemus hindavad vääriliselt sinu professionaalsust. Nendega koos töötamine on üksainus rõõm.

Sina ja Kalad. Kalad tunnevad suurepäraselt inimhingi. Kogu selle aasta jooksul on nad huvitavad vestluskaaslased ja ka ustavad sõbrad ning kallimad. Ometi pea meeles, et Kalade usaldust võib võita üksnes kristalselt ausa suhtlemisega.