NEITSI
Algava nädala vibratsioonid tekitavad sinus vajaduse millegagi silma paista. Su auahnus kogub uusi tuure, mistõttu üritad vahendeid valimata teiste ees edu saavutada. „Suur tükk ajab suu lõhki“ - see vanasõna kehtib sinu kohta nüüd päris hästi. Sul võib olla tunne, et kui sa nüüd kohe kõiki võimalusi maksimaalselt ära ei kasuta, jääd rongist maha ehk kõigest ilma.
Teisest küljest - kui oled olnud tasemel, kogedki nüüd positiivseid vilju ning saad tunnustuse või lugupidamise osaliseks. Kui aga oled midagi kahe silma vahele jätnud või pole piisavalt pingutanud, koged tagasilangust, pettumust või teistepoolset kriitikat.

KAALUD
Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval tuleks hoiduda töö- ja karjääriga seotud oluliste otsuste langetamisest. Ka ei maksaks sõlmida lepinguid ega anda ka suulisi siduvaid lubadusi.
Tervikuna annab nädal sulle võimaluse laiendada oma arusaama mõnest nähtusest või teemast. Reis nii füüsilisel tasandil või reis vaimuilmas võivad su hingele nüüd palju pakkuda. Ammutad kõigest tundmatust ja eksootilisest uut energiat. Ent äri- ja asjaajamise tasandil võib Päikese-Jupiteri-Liliti ühendus tuua kaasa juriidilisi ja seadusandlikke probleeme. Alates reedest suureneb võimalus nii töö kui ka muu ühiskondliku tegevusega seotud prohmakateks ja skandaalideks. Samas on võimalik ja efekte ja suurejooneline läbimurre, triumf.

SKORPION
Igati suurepärane nädal suurejooneliste ja laiaulatuslike muudatuste tegemiseks – nagu ka vigade paranduseks, uuendamiseks ja restaureerimiseks, puhastamiseks, taastamiseks. Seda nii asjade-esemete tasandil kui ka näiteks tervise osas. Eriti head võimalused muudatuste tegemiseks peaksid olema seoses igapäevatööga. Suudad ehk seljatada rutiini ja leida uusi võimalusi oma töö loovamaks muutmisel. Esmaspäeval, teisipäeval ja kolmapäeval tuleks vältida reisi alustamist ning ka olulisi juriidilisi protseduure. Kolmapäeval ja neljapäeval seevastu tasuks olla ettevaatlik uute tutvuste loomisel – keegi ei pruugi olla aus ja üritab sind ehk ära kasutada.