***JÄÄR
Marsi pingeaspekt Merkuuri-Veenuse ühendusega võib sind muuta teravkeelseks kriitikuks või lihtsalt vaidlejaks, kes vaidleb vaidlemise enda pärast. Üldse peaksid oma sõnu rohkem valima ja mitte ütlema seda, mida sülg suhu toob. Ülitugev Kalade mõju, mis Jäära jaoks seondub solaarmajade süsteemis saladuste, alateadvuse, aga ka asjade kaotamise ja vargustega, tähendab seda, et nende teemadega võib probleeme ette tulla. Näiteks võib mõni saladus avalikuks tulla — kas sinu enda või mõne su tuttava oma.

***SÕNN
Nagu ka eelmisel, nii ka sellel nädalal peaksid erinevates grupisuhetes olema aus ja otsekohene. Peaksid vältima olukorda, kus sa satud rolli, milles mõjuksid ebausutavalt. Ära ole nõus vaid viisakusest midagi tegema, mis tegelikult ei ole üldse sinu rida. Jää iseendaks ja võta ka teisi inimesi sellisena, nagu nad on. Ära aja taga mingit ideaali ja ära kujutle inimestele külge omadusi, mida neil ei ole. Marsi asend manitseb olema ettevaatlik liikluses ja mujal, kus on võimalikud vigastused.

***KAKSIKUD
Suures osas on valitsevad mõjud samad, mis eelmiselgi nädalal. Isiklik ja ametlik on omavahel rohkem seotud ja su eraelu detailid võivad sattuda avalikkuse huviorbiiti. Seega hoolitse selle eest, et need detailid oleksid positiivsed. Aga kui vajadki avalikku tähelepanu, siis soosibki nädal reklaami tegemist oma tööle või muudele ühiskondlikele ettevõtmistele. Siiski peab kõik olema hoolikalt läbi mõeldud. Vastasel korral on nii arusaamatused kui ka tõsised vaidlused vägagi tõenäolised.

***VÄHK
Jätkuvalt võivad olukorrad ja inimsuhted olla keerulised ja mitmeplaanilised. Erinevaid seoseid ja asjade-suhete põimumisi on palju, mis muudab kõiges kiirelt orienteerumise raskeks. Loomeinimestele on seega nädal lausa suurepärane, kuid äri- ja rahaasjad võivad kergesti käest ära minna. Ka kõik seadusandluse ja juriidikaga seotud ettevõtmised on täiesti ebasoovitavad. Samuti ei tasu alustada õpingute ega mingite kursustega, kuna need mõjuksid edaspidi vaimselt kurnavalt.