***JÄÄR
Algaval nädalal peaksid oma otsustes olema hoolikas ja tähelepanelik. Eelkõige just töises ja ühiskondlikus plaanis võid komistada info otsa, mis võib sind viia valele rajale või mis mõjub lihtsalt eksitavalt. Samuti hoia oma mainet ja ära tee midagi sellist, mida võidakse valesti mõista. Romantiliste suhete tasandil võid kogeda kellegi tõrjuvat hoiakut või siis on partner sinu suhtes lihtsalt äärmiselt nõudlik ja mingeid tingimusi esitav.

***SÕNN
Nüüd peaksid hoolitsema selle eest, et närvipinge ei oleks liiga suur. Oled hetkel psüühiliselt ülitundlik ja võid seetõttu kergesti üle reageerida. Pingelise vaimse töö puhul pead seda füüsilise tööga tasakaalustama. Kindlasti peaksid korralikult välja puhkama. Keerukusi ja takistusi võib ette tulla ka juriidilises asjaajamises, samuti seoses õpingute ja reisimise, välismaaga. Kuid nädal on äärmiselt soodne kõikideks üks-ühele suheteks, eriti kui need ppõhinevad ühistel huvidel-hobidel ja maailmavaatel.

***KAKSIKUD
Kui osaled aktiivselt mingi grupi või kollektiivi tegevuses, siis võivad kergesti tekkida intellektuaalsed pinged ja erimeelsused. Sinu ja selle seltskonna vahel võib info kergesti moonduda või saada valesti tõlgendatud. Kuid nädal on väga soodne iseseisvaks tööks ning tähtsate ja oluliste projektide algatamiseks. Su tegevus saab positiivset sotsiaalset vastukaja, samuti võid leida endale mõjuka abistaja või kompanjoni. Parim aeg ka töövestluseks ja töökohavahetuseks.

***VÄHK
Uus nädal soosib igasugust loovat ja mängulist tegevust. Sinus on ehedat spontaansust ja loomise kirge, mis ka teistel märkamata ei jää. Heas seisus on kõik eksootika ja erootikaga seonduv. Seevastu sotsiaalses sfääris, karjääri või muu ühiskondliku tegevusega seonduvas on võimalikud takistused või ebameeldivad kohustused. Eriti pingeline on nädal neile, kes on kõik oma tegemised viimasele minutile jätnud — sel juhul oled suures ajahädas.