SÕNN

Oled sellel nädalal kerge saak pessimistlikele mõtetele – sa võtad kõike liiga südamesse ega suuda kord juba pähetulnud muremõtet eemale peletada. Võimalik, et näed ja kuuled midagi, mis hakkab sind painama. Kuid suure tõenäosusega on see valeinfo, kõmu, pettus või intriig. Seega kerkivad esile kõikvõimalikud infomoonutused.
Praktilisel tasandil võib ette tulla probleeme liikumisega punktist A punkti B, on oht hilineda või midagi segamini ajada, samuti võib streikida isiklik liiklusvahend. Hoia hoolikalt ka oma mobiili ja muid elektroonilisi vidinaid. Eriti ebasoodne on nädal arvutite ja sidevahendite soetamiseks. Osta võiks müstilist kirjandust, kunsti ja helikandjaid eksootiliste helidega (soovitavalt looduse hääled, ookeani müha või lindude laul).

KAKSIKUD

Nädal võib kujuneda üsna keeruliseks ja segadust tekitavaks, sundides sind oma mugavustsoonist välja astuma. Nimelt teeb Kaksikute valitseja Merkuur teispäeval kvadraadi tabamatu ja müstilise Neptuuniga. Positiivsel juhul oled loominguline ja näed kõikjal põnevaid endeid ja märke. Negatiivsel juhul ajad asju-numbreid-nimesid segamini või käitud sotsiaalses plaanis vastutustundetult.
Kolmapäeval, ilusal numbrikombinatsioonil 12.12.2012 moodustavad Jupiter ja Lilit Kaksikute 10. kraadis (10.05) täpse ühenduse. Nagu kirjas eelmiste nädalate kohta, toob see seis välja sinu individuaalsuse ja erilisuse nii heas kui halvas võtmes. Kergem on sattuda nii imetluse kui ka hukkamõistu objektiks.

VÄHK

Nädala planeediseisud võivad avada su alateadvuse väravad ning näidata sulle reaalsust sellisena, millisena sa maailma pole osanud varem vaadata. Ka annavad nädalas tooni sügavad või siis lihtsalt salapärased ja müstilised meeleolud. Nii su unenägudes kui armuhetkedes on rohkem seda, millele argitasandil on raske nime anda.
Tööasjades (eriti kui oled raamatupidaja) pead nüüd olema eriti tähelepanelik, et mitte eksida olulistes numbrites, nimedes jne. Olulisi tööga seotud otsuseid ei tasuks langetada, samuti ei maksaks sõlmida mingeid lepinguid. Ka romantilises plaanis võid langeda oma isiklike ettekujutuste ja fantaasiate mõju alla, mis võib suhetes segadusi ja arusaamatusi põhjustada.