SÕNN

Nädal võib kujuneda väga viljakaks ja põnevaks hingelises ja vaimses plaanis. Su alateadvuse uksed on avatud ja sealt jõuab „hingevalgust“ ka su päevateadvusse. Seega ole valmis kuulama oma sisemist häält! Kui aga pead aktiivselt inimestega suhtlema ja oled niiöelda „keset elumöllu“, võid tunda väsimust, olla hajevil ja hajameelne. Võid kaotada asju ja olla hea saak mõnele taskuvargale. Ja kui sul on saladusi, siis ole eriti tähelepanelik – nii mõnigi luukere võib kapist välja kukkuda kõige ebasobivamal hetkel! Võid end ka ise millegagi kogemata reeta, kuna su kehakeelt võib olla liigagi lihtne lugeda. Kuid nädal on väga soodne kõigeks, mis seostub kunsti, muusika, poeesia ja müstika ja paranormaalsega.

KAKSIKUD

Positiivsel juhul loob nädal võimsa sünergia sinu ja mõne grupi, rühma või seltskonna vahel. Õige aeg mõne klubi või seltsi liikmeks astumiseks. Samas on kerge oht, et sa rõhutad ülemäära oma individuaalsust ja hakkad kohe omapoolseid tingimusi esitama. Piltlikult öeldes astud võõrasse inimestest täis ruumi ja hakkad seal kohe oma seadusi ja reegleid kehtestama. Peaksid õppima rohkem kooris laulma, mitte niipalju soleerima. Ja kui sa ei suuda teistega ühisele lainepikkusele häälestuda, võib sind kergesti tabada musta lamba kuulsus. Võid end mässida ka mingisse skandaali või afääri. Ka tööga (ja üldse ühiskondliku tegevusega) seotud oluliste otsuste vastuvõtmine pole soovitav.

VÄHK

Sinu suhe nendega, kes sinu üle võimu omavad (su boss, õpetaja, üürikorteri omanik jne.) kipub nüüd olema pingeline või siis lihtsalt liigseid kohustusi kaasa toov. Võimalik, et sinult nõutakse nüüd mingeid täiendavaid garantiisid või põhjendusi. Mida olulisemad projektid sul parajasti käsil on, seda rohkem pead olema valmis selleks, et pead põhjendama ja õigustama oma ettevõtmisi. Hoia oma mainet ja ära tee midagi, mis võiks seda kahjustada. Ära anna oma konkurentidele võimalust sulle näpuga näidata. Selline mõju püsib nõrgemal kujul kuni järgmise kuuloomiseni 10. mail. Kui aga töötad ise juhtival kohal, võib sul tekkida probleeme alluvatega – pead rõhutatult näitama oma autoriteeti ja seda, et oled suuteline oma sõna maksma panema.