See aasta haarab teid armukeerisesse. Õhk on armastusest raske, aga kuigi te olete seltskonna hing, olete intiimasjades häbelik. Inimene, kellest te huvitute, vastab samaga, aga teile võib hakata tunduma, et seda on natuke liiga palju. Valentinipäeva saabudes on teil lihtsam lõõgastuda. Päike ja Merkuur on mõlemad teie märgis ning kireplaneet Marss on Amburis. Te suudate avaldada oma tundeid siiralt, kartmata püsisuhet sõlmida. Te olete enesekindel ning teid mõistetakse.

Te tunnete sageli muret teiste abistamise ja selle pärast, mida teist arvatakse. Hea õnne planeet Jupiter võimaldab teil saada lahti ebakindlusest ning rääkida avameelselt oma lootustest, ihadest ja mõtetest. See kehtib kõigi teie elu aspektide, sealhulgas magamistoa ukse taga toimuva kohta. Veevalaja, saage üle ujedusest ning astuge otsustav samm. Alanud aasta annab teile võimaluse nautida lihalikke mõnusid.

Vallaline Veevalaja peaks olema valmis minema kohtama tundmatuga ning lubama võõraid oma ellu. Kui loobute kaitsekilbist, kiirgate seksuaalset energiat. Võite süüdata vahepeal kustunud tule, üllatades endist kallimat uute iseloomujoontega. Te võite taas ülepeakaela armuda. Vastutuseplaneet Saturn mõjutab teie suhtlemisoskusi mais ja jääb teiega aasta lõpuni. Püsisuhe kerkib päevakorda. Kas teile oleks õige aeg kokku kolida? Abielluda? Uuesti abielluda?