KALJUKITS
Toimuv päikesevarjutus võib sulle just meeskonna- ja grupitöös väljakutse esitada. Sinu ja mingi grupi või rühma vahel võib toimuda mingi sündmus, mis paiskab korraks kõik segi. Võimalik, et meeskond või kollektiiv tahab sind endale allutada — aga sinu Ego ei saa sellega ju nõus olla! Või toimub midagi sarnast sinu ja su sõprade vahel. Võimalik on ka vastupidine variant — sa keeldud kooris koos teistega laulmast ja hakkad soleerima. Seega seisneb väljakutse selles, kuidas leida tasakaal enda ja grupi või sõpruskonna huvide vahel. Sulle võib tunduda, et endaks saab jääda vaid teisi „alla neelates“. Ürita siiski see tasakaal leida! Teisel tasandil võib varjutuse nädal panna sind tulevikku teistmoodi suhtuma — hakkad nägema hoopis avaramat perspektiivi.

VEEVALAJA
Nüüd võib fookusesse tõusta sinu ühiskondlik ja sotsiaalne positsioon. Mida kõrgem on sinu positsioon ühiskonnas ja mida rohkem sinust sõltub — seda pingelisem on nädal. Pead ehk rinda pistma uute ootamatute väljakutsetega, ägeda konkurenti ja ehk isegi võimuvõitlusega. Kui su töös on olnud puudujääke, võid kogeda ägedat kriitikat. Väiksemgi „mitte tasemel olemine“ saab kohe konkurentide poolt ära kasutatud. Võimalik, et sind tõmmatakse mingisse avalikku skandaali või lihtsalt sündmusesse, mis kahjustab su mainet ja usaldusväärsust. Samas annab päikesevarjutus sulle hea võimaluse oma karjääris või muus ühiskondlikus tegevuses midagi oluliselt ja kardinaalselt muuta, uuendada, parandada.

KALAD
Päikesevarjutus leiab aset sinu uskumuste, veendumuste ehk siis maailmavaate sektoris — seega ole valmis olukorraks, mis paneb proovile su usu ja veendumused ning võib maailmavaatelises plaanis paraja kaose esile kutsuda. Nädal on seda segadusse ajavam, mida kindlam ja konkreetsem on sinu usk maailma asjadesse. Sellel nädalal võib juhtuda midagi, mis paneb sind kahtlema selles, mida siiani kaljukindlalt uskusid. Suuri väljakutseid võivad kogeda kõik, kelle tööks ja tegevuseks on õpetamine, teadmiste jagamine, usu ja maailmavaatega seonduv. Aga ka reisimine või muu seotuse vorm eksootiliste ja kaugete maadega. Nädal on seda keerulisem, mida rohkem sa oled teeselnud ehk siis mänginud võõraste mõtetega, serveerides neid kui enda omi.