Aga ka vastupidine kehtib: mõnele inimesele ei meeldiks jagada oma armsamat teistega. Kui sina oled üks neist, uuri välja, mis tähemärgist on su kallim, sest need neli sodiaagimärki eelistavad samuti vaid üht partnerit:

1. KALJUKITS

Kui monogaamia pole sinu jaoks, ei pruugi Kaljukitsest partner sulle sobida. Kaljukitsed eelistavad pühenduda, olgu tegu siis töö või eraeluga ja see tähendab ka seda, et nad armastavad olla intiimsed ühe inimesega korraga. Nad võtavad romantilisi suhteid väga tõsiselt ja kui nad on leidnud kellegi, kellesse kiinduda, pühenduvad nad kiiresti.

2. VÄHK

Vähid on sodiaagimärkidest ühed traditsioonilisema meelega ning vaatamata sellele, et neil on end ümbritsevate inimestega väga sügavad suhted, on nad ka väga tundlikud ja ebakindlad. Nad annavad oma armsamale absoluutselt kõik endast ja tema jagamine kellegi teisega võib põhjustada pikas plaanis pigem probleeme.

3. NEITSI

Neitsid võivad küll jätta mulje, et nad on väga konservatiivsed, aga tegelikult võivad nad olla ka väga seksuaalsed. Nad armastavad füüsilist intiimsust ja veedavad oma terve elu unistades päevast, mil nad kohtuvad oma hingesugulasega. Nende jaoks on seks parim viis, kuidas armastust väljendada ja oma partnerit hoida.

4. LÕVI

Iga inimene, kes on kunagi käinud väljas Lõvi tähtkujust inimesega, teab, kui palju tähelepanu ta vajab, et end romantilises suhtes turvaliselt tunda. Nad eelistavad oma territooriumi kontrollida ja teadmine, et partner jagab voodit veel kellegi teisega, neile kohe kindlasti ei sobiks.

Allikas: elite daily