1. Suhkur

Suhkrust saad teha näiteks juukselaki — sega kuus teelusikatäit suhkrut kahe klaasitäie keeva veega, lase jahtuda ja piserda juustesse, et soeng püsiks terve päeva!

2. Ananassimahl

Ananassimahlaga saab muudki teha kui Pina Coladat. Näiteks jahutavaid ja niisutavaid kuubikuid. Kalla mahl jäärestile, külmuta ning hõõru kuubikutega oma nägu, kaela ja dekolteepiirkonda. Lase viis minutit mõjuda ja loputa.

3. Jogurt

Lihtsaim katkiste juukseotste parandaja ja ära hoidja: kanna maitsestamata jogurtit juukseotstele, lase 15 minutit mõjuda ja loputa. Valmis!

4. Kookosõli

Kodune huulepalsam-koorija: sega lusikatäis mett lusikatäie kookosõliga, lisa teelusikatäis pruuni suhkrut. Sega, määri huultele ja naudi! Segu säilib külmikus kaks nädalat.

5. Piim

Puhta, särava ja terve naha saad piimavanni kohal oma nägu aurutades. Lase piim keema, keera tuli alt, pane rätik üle pea ning nägu auru kohale. Piimast eralduv aur puhastab poorid ja jätab naha siidiseks ja siledaks.

6. Laim

Lõika laim pooleks ja hõõru sellega oma küüsi. Seejärel pane küüned veevanni, millele on lisatud veidike söögisoodat. Viie minuti möödudes võtad kausist välja säravpuhtad ja läikivate küüntega sõrmed!

7. Kurk

Täida kuumaveepudel tulise veega. Lõika kurgist korralikud viilud. Pane küünlad põlema ja mõnus muusika mängima. Heida pikali, tõmba endale tekk peale, pane kuumaveepudel jalgadele ning kurgiviilud silmadele ja lõõgastu. Juba veerand tunni pärast tunned end värske ja puhanuna.

8. Jõhvikad

Huuleläike tegemiseks vajad lusikatäit mandliõli, sama palju mett ja peotäit jõhvikaid. Lisa E-vitamiiniõli. Sega, pane segu paariks minutiks mikrolaineahju ja lase jahtuda. Jahtunult kalla segu huuleläiketuubi ning kanna huultele!

9. Sidrunid ja munad

Puhastav ja pinguldav munamask

Sega ühe sidruni mahl ühe munavalgega, klopi vahtu ja kanna pooleks tunniks näole. Loputa ja naudi värskust!

10. Mandlid ja majonees

Niisutava ja kooriv kreemi saad, kui segad purustatud mandlid majoneesiga ja kanna nahale. Jäta paariks minutiks mõjuma ja loputa ning tunned, kuidas su nahk muutub pehmeks ja niisutatuks.

Allikas: Realbuzz