1. Mul on iga päev aega juuste sättimiseks

Kui sa oled tüdruk, kes igal hommikul tegelikult märgade juustega kodust välja läheb ja ei vaevu neid sättima, siis pole mõtet selle kohta oma juuksurile valetada. Ta lõikab sulle soengu täpselt vastavalt sinu harjumustele ja soovile.

2. Mul on kodus täpselt sama toode!

Sa ei pea enda pangakontot salongitoodete ostmisega ära nullima. Räägi oma juuksuriga ning aruta endale hinnaliselt sobivamaid variante, mitte ära osta salaja endale koju täpselt samasugust kallist purki või tuubi.

3. See lihtsalt ise kasvas nii..

Naised katsetavad juuste lõikamist ka kodus. Vahel ei tule sellest aga midagi fenomenaalselt välja. Kui juuksur sellist pilti näeb, siis saab ta tegelikult väga hästi aru, et sa oled ise käärid haaranud ja natukene oma soengut värskendada üritanud. Ära valeta talle ja tunnista üles!

4. See on mu loomulik juuksevärv!

Värvisid enne juuksuri juurde salgutama minemist juukseid, et raha kokku hoida? Siis parem ütle seda ka oma spetsialistile enne kui ta sulle salgutamiseks mõeldud värvi pähe paneb. Vastasel juhul võid uksest välja astuda tõelise õnnetusega, mis tulenes tänu kahe värvi omavahelisest reageerimisest.

5. Ma olen tegelikult ka blond!

Sa ei ole tegelikult ka blond, kui su juuksed on vähemalt paar sentimeetrit välja kasvanud. Tunnista parem oma juuksurile ja ehk ta saab su juuksed suuremast kahjustusest päästa.

6. Ma ei käinud vaheapeal kellegi teise juures!

Aga ometi on su soengul kellegi teise juuksuri käekiri? Su juuksur ei tule sulle kallale, kui sa ütled, et vahepeal ka kedagi teist külastasid.

7. Tee mida iganes heaks arvad!

Ometi on su kujutluses täpne soenguideaal. Selleks, et vältida pettumist ja hilisemat pahandamist, oleks mõistlik sellest ideaalist ka rääkida. Veel parem, kui sul oleks võimalus pilt kaasa võtta.

8. Ma tulen ainult otsi kärpima!

Aga tegelikult soovid, et juuksur ka värviks, maskitaks ja lõikaks tõeliselt uhke soengu? Kui sa talle ainult juuste piiramist mainid, siis ta kahjuks ei oska ajaliselt muuga ka arvestada. Su juuksur ei ole selgeltnägija!

Allikas: Women’s Health Magazine