Milles seisneb DeSheli fenomenaalse edu saladus niivõrd suurel konkurentsiturul?

DeSheli ainulaadsus tähendab innovaatilist koostist

DeSheli kosmeetika valmistamine sai teoks tänu Iisraeli suurimates laborotooriumides töötavatele teadlaste. Loodusvarade uurimise käigus (Surnumere mineraalid ja vetikate rakud), otsiti optimaalseid proportsioone ja kooskõlastusi. Tänu kõige uuematele tehnoloogiatele koostati kosmetoloogilised valemid, millistele ei ole praegu turul olevate kosmeetikatoodete hulgas vastast ega analooge. Eksklusiivse loa ja patendi sai neile vaid DeSheli.

Kõik tooted on läbinud kõrgetasemelise kvaliteedikontrolli

DeSheli tooted valmivad autoriteetsetes Iisraeli tehastes, milleks on Hlavin Industries ja E.L.Erman Cosmetics Manufacturing Ltd. Kõik tooted on kooskõlastatud rahvusvaheliste kvaliteedi standarditega ning kontrollitud Iisraeli Terviseministeeriumi poolt. Tehase töötajad jälgivad pidevalt toorainete kvaliteeti ja tehnoloogilist protsessi. Kõikide DeSheli toodete kohta on väljastatud sertifikaadid, tolliliidult normidepärased deklaratsioonid ja kõik vajalikud õigusaktid.

Kogu DeSheli meeskond peab väga oluliseks seda, et DeSheli kosmeetilisi tooteid pole testitud loomade peal!

Trumbiks kõike hõlmav lähenemine

Kosmeetikud soovitavad enda ilu eest hoolitsemiseks kasutada tootesarja tervikuna. DeSheli on välja töödanud erinevate sarjade komplekslahendused. Sarjad on komplekteeritud nii, et kogu komplekti kasutades ei teostata mitte ainult põhilist hooldust, vaid parandatakse vanusest tingituid ja esteetilisi probleeme (kortsud, toonuse kaotus, tselluliit ja naha vead, juuste väljalangemine, katkiste juuste ravi ja juuste lõhenemine).

Tulemused on tõestatud

Tulemused on nähtavad juba esimesel kasutusnädalal ning tulemuste püsiv säilimine on DeSheli kosmeetikaga reaalsus. Diamond Treasures näo-, keha-, juuste- ja -meestele mõeldud toodete tõhusus on tõestatud uuringutega:

  • Naha elastsus tõuseb 95 % 
  • Nahk muutub niiskemaks 54 % 
  • Kortsud vähenevad 93 % 
  • Nahk muutub siledamaks probleemsetes kohtades 86 % 
  • Juuste struktuur taastub 83 % 
  • Juuste juured tugevnevad 63 %

Mugav ning terviklik teenindus

Maailma kosmeetikaturul saab potentsiaalne klient esmakordselt proovida kosmeetikat ja hinnata selle mõju enne ostu, külastades tasuta presentatsiooni. Just see on DeSheli väärtus.
Lisaks ei jää kasutaja soetatud toodetega üksi, sest peale ostu- on võimalik konsulteerida diagnostikuga ning koostada toodete kasutamiseks personaalne kava. See on kliendile mugav ja turvaline ning koos spetsialistiga jõutakse kliendi poolt püstitatud ilu eesmärkideni.

Et veenduda DeSheli toodete heas toimes, tulge tasuta SPA-protseduurile!

Lepi sobiv aeg kokku telefonidel: Tartus +372 74 02 050 ja Tallinnas +372 662 2601 või registreeru meie kodulehe kaudu www.desheli.ee.

Jaga
Kommentaarid