Siin on tema soovitused:

Võta aega häälestumiseks! Kartmata kõlada trafaretselt, julgen öelda, et pidu algab sinust enesest! Naudid pidu ainult siis kui sul on hea tuju ja tunne ning sellele aitab kaasa see kui saad peole minekuks häälestuda oma lemmikloo saatel, proovides selga oma garderoobi parimaid pärleid.

Mul pole mitte kui midagi selga panna!? On see ikka tõesti nii? Juba ainuüksi selle hoiakuga tundubki kapp täis sobimatut kraami… Mis oleks kui prooviks täna hoopis sellist mängu, et paned silmad kinni ja sirutad käe esimese ettejuhtuva riidepuuni — saagu just sellest sinu tänase peo outfit! Ja kui vähegi saad, ära passi selle kleidi juurde kingi, mida alati kannad ning otsi kotti, peaehet, kindaid, mis oleks „midagi uut“ — katseta, loo ja lõbutse juba riidesse pannes! Mood on mäng ja mängujuht oled sina ise! Igavust moemängus ei taluta ja reeglid on selleks, et neid rikkuda!!

Mood on sinu moodi! Minu nõuanne on see, et ärge jälgige massimoodi. Punkt.

Nii nagu inimestega, on ka rõivastega nii, et huvitavaimad on need, mil on mingi oma lugu, oma asi ajada… Ehk võiks sinu tänase väljanägemise „kirsiks tordil” olla mõni käsitööese või midagi autoriloomingust? Olgu selleks siis sinu enda tikitud kott, vanaema nooruspõlvepluus või midagi Eesti disainerite loomest. Eriline, ehe ja

Hea peoelamus väärib samaväärset punkti. Olles veetnud toreda õhtu, ei ole patt järgmisel hommikul pisut kauem hommikuselt aeglane olla ning täita hommik naeratustega, meenutades peo paremaid hetki. Siis selga oma uue päeva lemmikriided ja tegusaks!

Ja nüüd kogu inspiratsiooni tema uuest kollektsioonist: