Boyfriend’i kampsun + vest

Jahe aastaaeg nõuab garderoobi mõnusaid ja soojaid rõivaid. Sügise lemmikuks on avaralõikeline (valge ja palmikutega) kudum kombineerituna „karvavesti” või tepitud vestiga. See trend on aktuaalne nii naiste- kui meestemoes, nii et väikese saladuskatte all võib öelda, et need KÕIGE ägedamad palmikute ja rullkraedega kudumid leiab tihtipeale hoopis meesteosakonnast, nii et kui armastad oversized-stiili, võta järgmisel korral koos poiss-sõbraga suund hoopis sinna.

Tooted: Vero Moda

 Tooted: Promod, Tally Weijl, Terranova 

 Tooted: Denim Dream, Tally Weijl

Värvilised püksid

Iga stiilse noore asendamatuks igapäevaseks kaaslaseks on teksapüksid. Sellest ikooni-staatuses rõivaesemest on saanud kõige multifunktsionaalsem ja kergemini kombineeritav rõivaese. Kuid siiski tüütab klassikaline sinine teksa vahepeal ära, kas pole? Astu sel sügisel oma mugavustsoonist sammuke välja ning vali siniste või mustade teksade asemel hoopis paar veinipunaseid, pudelirohelisi või triibulisi pükse. Värvilised püksid on jätkuvalt moes ning suvised pastelsed toonid annavad sügise hakul teed süvamatele värvivarjunditele.

Tooted: Terranova, Vero Moda


Parka või tagi

Kuigi suvi on selleks korraks läbi, tervitab sügis meid jahedate ilmade saabudes eriti vahvate parkade ja tagide näol. Soojematel päevadel saad kampsuni peale tõmmata nahktagi, jahedamate ilmade saabudes oleks aga garderoobi tarvis juba midagi soojemat. Üheks hooaja kõige šeffimaks ülerõivaks on parka, mis on üheaegselt nii praktiline kui trendikas. Parka puhul on hitt-kombinatsiooniks khaki-roheline purjeriie + tepitud mustast nahast detailid õlgadel või varrukatel.

Tooted: Vero Moda

Tooted: Vero Moda, Terranova

Mugavad jalatsid

Mugavus on oluline, eriti jalanõude puhul. Ka saapamood on õnneks muutunud üha enam mugavust hindavamaks. Värvikirevad ja mustrilised ketsid-botased ei jää enam spordisaali ukse taha vaid tiirutavad uhkel linna peal ringi. Trendikad saapad on madalad, mugavad ja kaunistatud neetide, kettide või piikidega. Eriti popid ja trenditeadlikud noored tõmbavad hommikul kooli asudes või õhtul linna peale hängima minnes jalga mustad või mustrilised Dr. Martens’i-tüüpi tanksaapad, veinipunased skinny-teksad ja viskavad õlgadele sooja parka ning võivad nii kindlad olla, et märkamatuks nad ei jää. Proovi järele! 

Tooted: Terranova, SHU, Tally Weijl 

Tooted: ABC King, Jetty, SHU

Tooted: ABC King, Terranova

Kott, mis arvestab sinu vajadustega

Koti valimisel tuleks eelkõige hinnata seda, kui palju see mahutab. Kui armastad asju kaasas tassida ning sinu kotisisu kohta kehtib loosung „Kunagi ei tea, millal midagi vaja läheb!”, vali mahukas vormi hoidev tote-bag stiilis kott, kust leiad asju hõlpsamini üles. Kui sinu igapäevasesse varustusse kuuluvad aga vaid mobiiltelefon ja tahvelarvuti, piisab ka väiksemaformaadilisest nn ümbrik-kotist. Eriti kihvtid on mustvalged, suurte kirjade või nutika kujundusega kotid.

Tooted: Vero Moda, Tally Weijl, Terranova

Fotod: Tartu Kaubamaja keskus