NB! Trendile klikkides näed ka fotot!

Rikkalikult šokolaadise alatooniga tume veinipunane on huulevärv, mis on sügisesse justkui loodud. Kõige mõnusam näeb see välja matina, äärmisel juhil kerge läikega. Ära unusta, et tumedat huulepulka tuleks peale kanda äärmise ettevaatlikkusega - soovitame kasutada ka huulepliiatsit ja hoolitseda selle eest, et värv ei jõuaks ka hammastele.

Astu oma mugavusstsoonist välja ja muuda oma lainerijoon jämedamaks, aja ta kõrgemale üles ja õhtul välja minnes võid veel eriti julgeks minna, lisades ka pisut värvi. Me kõik teame laineriga maalitud kassisilmi, sel sügisel olgu su pilk eriti silmapaistev ja futuristlik.

Unusta kulmude hõredaks kitkumine (õigupoolest on see miski, mille võiksid unustada igal hooajal) - mida tugevamad ja tumedad kulmud, seda parem. Võta oma eeskujuks kasvõi Audrey Hepburn - kauni jämeda kulmukaareta poleks ta hirvesilmne pilk nii kuulus, nagu ta on nüüd. Tõsi, need kulmukarvad, mis tahavad isepäiselt kulmukaarest väljapoole trügida, võid sa julgelt ära kitkuda, kuid olgu see ka kõik!

Nii nagu puud lähevad sügisel kirjuks, võiksid seda teha ka sinu silmad. Pruun väljapoole, roheline keskele ja lilla sisenurkadesse - miks mitte? Kui katsetad oma laugudel vähemalt kolme värvi korraga, oled nagu modell Roberto Cavalli moelavalt. Hoolitse aga selle eest, et need toonid üksteist täiustaks ja omavahel sobiksid, et sa ei näeks välja nagu viieaastane, kes on ema meigisahtli kallale pääsenud.

p.s. Selle trendi alla käivad ka värvilised ripsmetušid. Järgmine kord haara musta või pruuni asemel lilla või sinine.

Unusta poore ummistavad jumestuskreemid - rõhuta oma silmi ja lisa põskedele roosakat jumet, kuid jättes vahele dramaatilise huulevärvi ja jumestuskreemi, oled värskem ja säravam kui iial varem. Iluvigu on lubatud peitekreemiga peita ja tumedad silmaalused ei kaunista kedagi, kuid kui vähegi võimalik, unusta sel sügisel mu-nägu-on-üleni-ühte-tooni jumestuskreemi look.

Pruunid lauvärvid sobivad kõigile ja sa saad alati ise valida, kui heledat või tumedat meiki sa nendega teha tahad. Ehkki moearmastajad kipuvad ikka ja jälle musta kummardama, võib modelle vaadates tõdeda, et mis puutub meiki, siis pruun on mustast peajagu üle.

Allikas: harpersbazaar.com