C-vitamiinist rikastatud hommikupoolikut ja imelisi vaateid olid nautima tulnud tuntud ilufännid ja Eucerini sõbrad. C-vitamiiniga booster-seerumit juba mõnda aega katsetanud Reet Härmatil, Marilyn Jurmanil ja Stella K. Wadowskyl jätkus uue toote kohta vaid kiidusõnu. „Julgen Eucerini uut seerumit väga soovitada ning seda võiks kasutada just kuurina. Peale suve, kui nahk on tuulest ja päikesest väsinud, on C-vitamiini seerumil noorendav ja jume kirgastav mõju. Võrdleksin seerumi kasutamist isegi väga tõhusa mesoteraapia kuuriga, sest efekt oli tõesti nii hea,“ sõnas Reet Härmat.

Tuntud joogaõpetaja ja kirjanik Merit Raju tutvustas kohalolijatele lihtsaid ja tõhusaid nippe ning harjutusi, mille abil igaüks saab enda sisemist sära paremini ka väljapoole peegeldada. Raju rõhutas, et keharakkude uuenemist pärsib kõige enam stress ning jooga tehnikatele tuginedes on selle vältimiseks erinevaid võimalusi. „Kõige tõhusam viis stressihormoonide vältimiseks on järgmine: hinga neli sekundit rahulikult sisse ja siis neli sekundit välja ning tee harjutust korduvalt. Püüa samas hingata läbi kõhu — seda saad kontrollida, hoides üht kätt rinnal ja teist kõhul ning jälgides, et rind hingates ei liigu, kuid kõht liigub,“ juhendas Raju. Tema soovitustega saab lähemalt tutvuda siin.

Üritusel osalejaid said kohapeal võimaluse spetsiaalse aparaadi abil kiirelt testida enda näonaha seisukorda. Professionaalse mikroskoobi abil võis mõõta naha niiskust, elastsust, rasuproduktsiooni, hüperpigmentatsiooni, poore, aknet ning naha tundlikkust. Vastavalt näonaha diagnostika tulemustele on lihtsam valida õigeid nahahooldustooteid.