Praeguseks on mees naise iluprotseduuride peale kulutanud juba 43000 naela (ehk üle 60000 euro), kuid vähemalt huulte täitesüstide pealt hakkab ta nüüd kokku hoidma, sest abielupaari viimasel puhkusel juhtus midagi koledat…

Nimelt naine libises basseinist välja tulles, kukkus ja tegi oma huule katki. Haav on suur, aga arstid ei saa seda kinni õmmelda, sest huultes on liiga palju täitematerjali ja haava ääred lihtsalt ei ulatu kokku. Ei olegi veel teada, kas kunagi üldse saab naise alahuule täitsa korda.

Pärast õnnetust vandus Lisa, et lõpetab enda tuunimise ära. Naine tunnistas ka, et tema sõltuvus oleks peaaegu hävitanud tema ja Steve’i abielu.

Lisaks iluprotseduuridele on naise teine suur kirg kuulsused ja tema algne eesmärk oligi näha välja nagu Katie Price, nii et kui ta ajakirjast luges, et Katie järjekordsele iluprotseduurile tõttas, haaras ta telefoni ja broneeris ka kohe endale aja, et oma lemmikust mitte maha jääda.

Nüüdseks on Lisa iluprotseduuridega lõpparve teinud ja ehk näeb ta mõne aja pärast taas tavalise kena naise moodi välja. Abielupaari suhted on paranenud ja nad on õnnelikumad kui eales varem, sest auk huules tõi naise maa peale ja oli talle paras õppetund.

Vaata galeriid, milline Lisa ja tema huuleauk praegu välja näeb, SIIT!