1. Tupeeri

Maksimaalse volüümi jaoks on alati olnud üks võte, mis sind iial alt ei vea: tupeerimine. Tupeerides võid saada täpselt nii palju volüümi kui ise tahad. Ja ära usu müüte — kui sa juuksed hiljem ettevaatlikult lahti kammid, siis ei kahjusta tupeerimine su juukseid.

2. Vali õiged tooted

Kohevust lubavaid sampoone ja palsameid on palju, kuid ka nende seast tuleks see õigeim leida. Ära haara alati odavaima järele — vahel on pisike ekstrakulutus end väärt. Sihi tooteid, mis lubavad anda ekstra volüümi ja tõsta juuksejuuri.

3. Proovi kuivšampooni

Kuivšampoonid on tuntud võime poolest anda silmapaistvat volüümi. Tõsta juuksed salkude kaupa üles ja lase seda otse juurtele. Tõmba kergelt kammiga läbi, sasi sõrmedega ja sul on kohevad juuksed terveks päevaks.

4. Föönita õigesti

Kalluta pea alla ja föönita juukseid suunaga ülevalt alla (mitte alt üles, see lõhub juukseotsi!). Kui oled veel enne niisketesse juustesse kohevust andvat vahtu lisanud, on tulemus eriti seksikas ja volüümikas.

5. Lõikus on põhiline

Kohevad juuksed algavad õigest juukselõikusest. Palu oma juuksuril lõigata selline soeng, mis annab juustele rohkem vormi ja liikuvust. Järku lõigatud soengud on ideaalsed! Võid proovida ka püsilokke.

6. Haara juuksevahu järele

Juuksevaht on kiire ja mitte eriti kallis vahend saavutamaks kaunilt kohevaid kiharaid. Vali tihendav või volüümiandev vaht, kuid jälgi, et sa tootega ei liialdaks! Pikkadele ja paksudele juustele piisa umbes tennisepalli suurusest kogusest, lühematele golfipalli suurusest.

7. Kasuta lakki osavalt

Tõsta salgud ühekaupa üles ja lase veidi kohevust andvat lakki juurte ligidale. Või siis vehi juustega ja piserda samal ajal lakki. Võid proovida ka järgmist tehnikat: lase veidi lakki oma sõrmeotstele ja masseeri siis juuksejuuri.

8. Lokita

Lokid on üks efektiivsemaid mooduseid juuksed kohevalt lendlema saada. Proovi näiteks suuri lokirulle — mida suuremad rullid, seda kõrgemale nad juuksed tõstavad. Kui otsustad lokitange kasutada, siis ära unusta kuumakaitset!

Allikas: allwomenstalk