Suur Rinnahoidja Üllatus


Rinnahoidjad on tekitanud viimasel ajal palju kära.

Esiteks müüdi Madonna teravate otstega rinnahoidja - mille Jean Paul Gaultier tegi Blond Ambition tuuri jaoks - Londons Christie oksjonil 14100 inglise naela eest.

Teiseks kinnitab Marks and Spencer'i uurimus, et 90% Briti naistest kannavad vale numbriga rinnahoidjaid. Kahel tuhandel mõõdetud naisel oli suuem korvisuurus, kui nad arvasid ja nii saadi rahvuslikuks keskmiseks rinnahoidja numbriks 36C.




Disainerriiete allahindlus Londonis

Neil, kes lähiajal kavatesvad Lononisse sõita on erakordne võimalus täiendada oma riidekappi originaal disainerrõivastega. Designer Sale UK on korraldab järjekordse riiete ja aksessuaaride sale'i - hinnad all 80-90% jaemüügihindadest. Seal on nii käesoleva hooaja kui ka eelnevate hooaegade kaupa kuulsatelt moeloojatelt ja brändidelt nagu näiteks Costume National, Boyd, Dolce & Gabbana, Duffer of St George, Griffin, Moschino, Nigel Hall, Clements Ribeiro ja Versace.
Vivienne Westwood'i 500 naela maksva jaki võib saada 75 naela eest ja Anthony Symonds'i 300 naela maksva kleidi 50 naela eest - need on vaid mõned näited.
Info:
Designer Sale UK
16.-20. Mai
Aadress: Atlantis Gallery, Old Truman Brewery, 146 Brick Lane, London E1
Info telefonidel +44 1273 470880 või 20 7247 8595 (toimumise nädalal)
Sissepääsumaks on 2 naela
Avatud: neljapäeval ja reedel 12-21, laupäeval 12-20, pühapäeval 10-18



Kuumad sääred

Hoolimata mitte eriti soojadest ilmadest pange oma sääred vilkuma - hotpants'id ja mikrominid on jälle moes. Neid leidub nii catwalk'idel - näiteks Dolce&Gabbana ja Clements Ribeiro - kui ka poelettidel. Hiljuti pühendas USA Vogue terve numbri mikroseelikutele. Kui tahad trendiga kaasa minna, siis õnnestub vast meiegi poelettidelt suure otsimise peale midagi leida, kuid alati on võimalik neid ise vanadest teksadest teha - võta kitsad teksad millega enam ei käi ja lõika sääred maha.



Hei Norma Jean!

Moeinspiratsiooni tasub tänavu otsida Marilyn Monroe´lt. Poolesajanditagused sekspommid on trendikamad, kui iial varem! Originaalne blond amatsoon, kes suri 1962. aastal, on tänaseni üks tuntumaid stiiliikoone. Merylin valiti hiljuti ka ajakirja Maxim lugejate poolt üheks maailma seksikaimaks naiseks.
Et jäljendamisega mitte puusse panna vaadake Marilyn Monroe ametlikule koduleheküljele .

Alternatiivne võimalus on hankida endale Marilyn'iga T-särk või lips.