Kirill mõjub tänases kiirustavas ja käegakatsutavaid hüvesid väärtustavas keskkonnas nagu boheemlaslik aristokraat. Nii tema nimi, mis viitab vürstitiitlile kui ka ammuseid aegu meenutav uje suhtlusmaneer annavad aimu romantilisest, ent samal ajal iseteadlikust kunstnikunatuurist.

Ta teab, mis on kell ja kalender, aga ka seda, et neid leiutisi ei tasu üle tähtsustada. Täpselt sama hästi on talle tuttavad ka „hea maitse” ja klassikaline riietumisstiil, kuid reeglid on ju rikkumiseks. Vaid piiratud fantaasiaga tibid valivad oma outfit’i kõlavate nimedega butiikide vaateakendelt.

Kirill hindab eklektilist stiilitunnetust. Ka oma kollektsioonides miksib ta klassikalised elemendid avangardiga, rahvuslikud mustrid digigraafikaga, sekka veel pärleid, litreid ja sulgi. Vaatamata eestlaste vaoshoitud maitsele leidub Kirilli loomingul rohkesti austajaid. Maria Kolesnikuga kahasse loodud MAKI kollektsiooni mudelid lähevad kui soojad saiad — neid on endale soetanud näiteks nii Anu Saagim kui ka Evelin Ilves. Kui Kirill jõuab tulevikus kollektsioonideni, mille krooniks on pruutkleit, ei näe me kindlasti valget pitsivahuhunnikut, vaid rahvarõivaste tõlgendust — disainer arvab, et kõik naised peaksid uhked olema oma juurte üle ning kandma sel tähtsal päeval esiemade imekauneid rahvarõivaid.

Peale ekspressiivse käekirjaga loodud autorikollektsioonide osaleb Kirill ka taaskasutusprojekti ReUse Republic ning klassikalisi meesterõivaid tootva ettevõtte Gowri kollektsioonide loomisel. Selle koostöö puhul peab ta väga oluliseks disaineri võimet orienteeruda oma metsikutelt fantaasiatelt ümber kliendi soovidele ning sihtrühma eelistustele. Tavamõistes radikaalsusele kalduvad ideed saab ta rahumeeli välja elada autorikollektsioonides ning vabal ajal kätt lahti maalides. Pole sugugi võimatu, et lähiajal astub Kirill üles ka oma maalinäitusega.

Kirillil on veel üks salakirg — toalilled ja aiandus. Gümnaasiuminoorena teenis ta õpingute kõrvalt taskuraha aednikuna. Sellest ajast saadik ei kujuta ta elu ette ilma taimede eest hoolitsemiseta — see annab kamaluga positiivset energiat. Ta on ennast nii kodus kui ka ateljees ümbritsenud hulga roheliste hoolealustega ja kindlasti kuulub kaugemas tulevikus „moekeisri” staatuse juurde ka isiklik aed.

Ajakirja PULSS saab lugemiseks kaasa haarata järgmistest kohtadest: Kino Artis, Reval Cafed, spordiklubid MyFitness Status Club, Sparta, Kalev Spa, Horizon Travel jpt. kohtadest.