“Üks riietus, kaks kandmisviisi“ — see olgu sinu mantra!

1. Kõrge värvliga püksid

See trend on tagasi! Nendega tänavate vallutamiseks on mitu viisi — sa saad kanda pluusi nii värvli peal, kui värvli vahel. Samamoodi võid sa endale nende abil kujundada kodukootud jumpsuit’i.

2. Midiseelik

Kummist värvliga midiseelikut saad kanda ka näiteks kleidina — tõsta see piha juurest ülespoole ja kasuta talje välja toomiseks vööd. Lisa armas kampsun, suur kaelaehe ja valmis!

3. Suvekleit

Kanna oma suvekleiti ka sügisel ja talvel! Näiteks sobita see mõne sobiva püksipaari või retuusidega. Saavutad mõnusa boho-tšiki välimuse.

4. Maksikleit

Kandsid juba ühe korra pühapäevasel lõunasöögil oma lemmikut maksikleiti? Võid vabalt seda ka järgmine kord teha — lisa sellele juurde mõni lühike ja armas jakk või suured ehted.

5. Maika

Maika kandmisvõimalusi on väga mitu. Sama varrukateta toppi saad kanda nii pükste kui seelikuga, nii kontsade kui tossudega. Ole loominguline!

6. Lohvakas pluus

Kui sul endal veel ei ole, siis näpsa see oma kallima garderoobist. Keera varrukad parajaks ning kanna seda jakina. Või lisa pluusi alla maika ja teksad, pane jalga kontsad ning saad šiki välimuse.

7. Kardigan

Kardiganide ja kampsunite hooaeg on käes! Kanna neid kleitide, pükste ja seelikutega. Nööbid võivad olla nii eest lahti kui kinni. Võimalusi on lõputult!

8. Spordirinnahoidja

Kui oled julge fashionista, siis võid lühikese topi hoopiski spordirinnahoidjaga asendada. Kanna seda näiteks teksariidest traksipükstega!

9. Pluus-kleit

Pluusisarnast kleiti saad kanda nii pükste kui retuusidega. Lisa särav sall või kaelaehe ja saad hoopiski uue välimuse.

Head kombineerimist ja katsetamist!