* Kaitse oma nahka

Kanna näole rikkalik kiht päikesekaitsekreemi — see on tähtis tegelane sinu rannakotis terve suve vältel. Anna nahale aega, las kreem imendub sisse ning alles 20 minuti pärast jätka ülejäänud meigiga.

* Unusta täismeik

Vedelad tooted nagu jumestuskreem ja peitekreem hakkavad soojas kliimas koheselt sulama, seega ürita neid vältida. Kui ihkad siiski jumestuspõhja, sega omavahel päikesekaitse ja jumestuskreem — nii saad kerge katvuse ning su nahk on kahjulike kiirte eest kaitstud. Suurepärane abimees on ka mitu ühes toimeainega CC või BB kreem. See on kerge katvusega kreem, mis sisaldab päikesekaitsefaktorit ja tõhusat niisutust.

* Päikesepuuder teeb su jumalikuks

Meik peaks muutma naise kenamaks, mitte vastupidi. Leia endale päikesepuuder, mille toon oleks vastavuses sinu päevitusega ning pane tähele, et see oleks matt — vastasel juhul näed välja juba keskpäeval nagu diskokuul. Puuderda kergelt üle silmalaud, põsesarnad, laup ja lõug — need on kohad, mille rõhutamisel raamid ühtlasi ka nägu. Täisefekti saavutamiseks lisa pisut roosakat põseruuži põskedele ja oled jumalik.

* Võti peitub veekindlates toodetes

Veekindel jumestus võib näida võlts ja raske, veekindel ripsmetušš on aga erand. Proovi pikendavat tušši, sest volüümi andvad ja tihendavad võivad ripsmed hoopis tükki ajada. Huuleläike asemel vali huulepulk, läige võib palavaga kiiresti ära kuluda. Kuldpruuni jumega sobivad kenasti kokku fuksiaroosad ja kirsipunased huuled. (Ranna)meigi puhul jäta meelde kuldreegel: vähem on rohkem, niisiis tupsuta õrnalt värvi huultele ning oled valmis südameid vallutama.

* Ära näpi nahka

Sättimise ja kohendamise võiksid nüüd ära jääda, sest plaaž ei ole selleks enam õige koht. Higiste ja mustade kätega teed enda nahale vaid karuteene. Liigne higi tupsuta ära paberrätikutega.

Lihtsuses peitub võti!

Allikas: allure.com